spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
10.6 C
Vaslui
12-mai-2024

Borcea, mişcare surprinzătoare. Gestul care-i dă de gol următorii paşi pe care-i va face

- Advertisement -

„Leonidas” a instalat marţi, în cantonamentul dinamoviştilor, două butelii de gaz pentru că în camerele fotbaliştilor nu era căldură

Dezlegat încă din vară de legătura oficială pe care o avea cu Dinamo, Cristi Borcea continuă să rămână unul dintre susţinătorii fideli ai echipei din „Ştefan cel Mare”. Iar acest lucru implică, uneori, şi eforturi materiale, aşa cum s-a întâmplat şi în această săptămână.

Borcea a trimis buteliile
Pentru a pregăti corespunzător partida de duminică, din prima etapă a sezonului de primăvară, cea cu FC Braşov, Cornel Ţălnar a programat în această săptămână două zile de semicantonament la Săftica. Practic, sosirea în baza ilfoveană se făcea dimineaţă şi, între cele două antrenamente zilnice, dinamoviştii serveau masa şi se odihneau în camerele recent renovate de oamenii lui Ionuţ Negoiţă. Marţi dimineaţă, însă, administratorii bazei au anunţat că formaţia nu poate veni la Săftica. Pustie încă de la începutul anului, când roş-albii au trecut ultima oară pe acolo, baza era total lipsită de căldură, cauza fiind lipsa gazului.

Cum problema trebuia rezolvată urgent, s-a apelat la Cristi Borcea, cel care în vara lui 2012 şi-a reluat afacerile din domeniului combustibilului lichefiat. „Leonidas” nu a stat pe gânduri şi, în doar câteva zeci de minute, a trimis două dispozitive pline cu gaz, astfel că fotbaliştii lui Ţălnar au servit prânzul îmbrăcaţi în tricou.

Achitarea înseamnă revenirea la Dinamo
Intervenţia lui Borcea nu este însă una întâmplătoare. Aşa cum ProSport a anunţat încă de la sfârşitul anului trecut, fostul acţionar îşi pregăteşte revenirea în conducerea lui Dinamo. Singurul impediment, în acest moment, este situaţia delicată cu care „Leonidas” se confruntă în „Dosarul transferurilor”, acolo unde a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel. Borcea aşteaptă o decizie finală şi executorie din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ultima instanţă de judecată din România şi, în cazul unui verdict favorabil, şi-a pregătit terenul pentru o revenire în rândul acţionarilor la Dinamo, lucru care este aşteptat să se întâmple spre finalul lunii martie.

Afaceri cu gaz după 4 ani
Cunoscut în principal prin prisma statutului său de acţionar şi conducător al lui Dinamo, Cristi Borcea a derulat până în 2008 afaceri în domeniul GPL şi al combustibililor lichefiaţi. Atunci, el şi-a vândut afacerea, firma Crimbo Gas, către grupul olandez SHV. În vara anului trecut, „Leonidas” şi-a răscumpărat fosta companie, iar ulterior a preluat întreaga divizie specializată în gaz petrolier lichefiat a grupului Petrom, în schimbul a aproximativ 30 de milioane de euro.

sursa: gandul.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.