spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
13.3 C
Vaslui
10-mai-2024

CINE-L MAI CREDE PE DAN MARIAN?

- Advertisement -

“Aburelile” presedintelui PDL si manevre liberale

Senatorul Dan Marian, presedintele PDL Vaslui, este tot mai încoltit de propriile minciuni. Ieri, încercând sã explice manevrele sale din ultima vreme, manevre menite sã-i deschidã calea spre liberali, senatorul Marian a fãcut niste afirmatii de tot râsul. “Eu am prieteni multi în PNL, si la Vaslui si în conducerea centralã, iar de multe ori mã întâlnesc cu ei si-mi împãrtãsesc temerile cã vor avea un viitor cu Crin Antonescu la conducere, spun cã se tem cã Antonescu nu va fi în stare sã conducã destinele partidului în perioada grea ce urmeazã. Chiar si primarii PNL din judetul Vaslui mã sunã de multe ori, sã mã consulte”, spune senatorul PDL, demonstrând cã minciunile sale îl ajung din urmã. Din pãcate pentru el, conform unor surse demne de încredere, presedintele partidului, Crin Antonescu, a fost informat acum câteva zile despre intentiile sale de a ajunge în PNL Vaslui si ar fi spus, conform acelorasi surse: “Nu are ce cãuta în PNL. A fost un trãdãtor, a plecat printre primii din partid si s-a dus la PDL, cu organizatie cu tot”.

Dan Marian considerã cã a stat în transee, pânã acum, dar liberalii l-au scos la luminã. “Am vrut sã las USL sã-si vadã de guvernare, însã cei de la PNL m-au scos la luminã, la luptã. Am iesit din nou în piata publicã”, explicã Marian evenimentele din ultima perioadã, pozând într-un parlamentar bãtãios. Liderul PDL refuzã sã recunoascã manevrele sale de a reintra în Partidul National Liberal prin intermediul organizatiei de la Bârlad, fapte despre care ziarul nostru a scris în ultima sãptãmânã, însã are propria variantã mincinoasã. Este profund preocupat de ce se petrece în PNL si crede cã este un fel de salvator al dreptei în judetul Vaslui, la fel cum spunea în urmã cu patru ani, când a trãdat liberalii si a fugit la PDL. “Partidul National Liberal în judetul Vaslui a rãmas un partid la remorca PSD. “Eu am prieteni multi în PNL, si la Vaslui si în conducerea centralã, iar de multe ori mã întâlnesc cu ei si-mi împãrtãsesc temerile cã vor avea un viitor cu Crin Antonescu la conducere, spun cã se tem cã Antonescu va fi în stare sã conducã destinele partidului în perioada grea ce urmeazã. Chiar si primarii PNL din judetul Vaslui mã sunã de multe ori, sã mã consulte. Mie îmi pare rãu cã PNL a rãmas în Vaslui fãrã cap si fãrã coadã”, spune Marian, arãtând cã urmãreste cu mare atentie ce se petrece în organizatia liberalã. Senatorul PDL nu recunoaste cã ar trãda în orice moment organizatia pe care o conduce pentru a fi din nou la putere si spune cã “în PNL Vaslui sunt lupte interne fãrã rost si, de aceea, nu as dori sã fie folosit numele meu în rezolvarea problemelor lor”. Cine sunt primarii PNL care îl sunã pe Dan Marian? Este o întrebare la care existã un rãspuns: niciunul dintre primari nu se consultã cu liderul PDL pe probleme interne, însã Dan Marian face o manevrã prin care vrea sã arate cã este atent la ce se petrece în PNL, unde el ar veni pe post de salvator al organizatiei. La fel a fãcut si acum patru ani, în 2009, când a trãdat PNL.

Crin Antonescu a spus: “Cine? Dan Marian? Cel care a trãdat primul Partidul National Liberal?”

Acum patru ani, în iunie 2009, deputatul de atunci Dan Marian, care detinea functia de presedinte al organizatiei PNL, soca pe toatã lumea când anunta dezertarea sa din organizatia liberalã, care era în Opozitie în acel moment, pentru a prinde un ciolan de ros la PDL. “Îmi dau demisia din PNL si mã înscriu în PD-L. Regret nespus cã PNL nu a dorit o guvernare împreunã cu PD-L si sper ca, prin gestul meu, sã dau un semnal puternic pentru constructia unei drepte cu adevãrat puternice în România”, anunta Marian în plenul Parlamentului. Nu a fost singura miscare surprinzãtoare a parlamentarului însetat de partidele aflate la putere. În scurt timp, zeci de primari liberali au fãcut zid în jurul sãu, anuntând cã sustin PDL si pe presedintele Traian Bãsescu. Dupã patru ani, lucrurile sunt cam tot la fel, dintr-un punct de vedere. Dan Marian nu a clãdit nicio dreaptã în România sau în judetul Vaslui, în timp ce primarii pe care el spera cã-i va trage în PDL l-au pãrãsit si s-au întors la liberali. Manevrele de revenire în PNL a senatorului Marian au ajuns si la urechile presedintelui partidului, Crin Antonescu. În urmã cu câteva zile, Antonescu a fost informat despre faptul cã Marian speculeazã un posibil scandal politic în organizatia PNL de la Bârlad pentru a reveni în Partidul National Liberal. “Cine sã revinã? Dan Marian? Cel care a trãdat primul Partidul National Liberal si a fugit la PDL? Niciodatã nu se va întâmpla asta, cât sunt eu în functie!”, ar fi spus liderul national al PNL.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.