spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
11.7 C
Vaslui
12-mai-2024

A plecat să facă bani îmbrăcat în blugii surorii lui, acum e MILIONAR în euro! Românul care a ajuns cunoscut în TOATĂ LUMEA

- Advertisement -

Interviu Gică Popescu: „Am câştigat 4 meciuri într-o lună şi cu respectivii banii mi-am luat prima pereche de blugi!

Interviu Gică Popescu: „Am câştigat 4 meciuri într-o lună şi cu respectivii banii mi-am luat prima pereche de blugi!”

Gică Popescu a acordat un interviu pentru revista GQ în care a vorbit despre primii ani petrecuţi în fotbal. Cel care a purtat banderola de căpitan la echipa naţională şi la FC Barcelona a povestit, printre altele, ce a făcut cu primii bani câştigaţi din sport.

„Primii bani pe care i-am câştigat din fotbal, la echipa de tineret a Craiovei, au fost 800 de lei. Echipa avea prime de 200 de lei la fiecare meci câştigat, am câştigat într-o lună 4 meciuri şi cu respectivii banii mi-am luat prima pereche de blugi Wrangler. Lucrurile astea nu ai cum să le uiţi.

Atunci când am plecat de la Calafat la Craiova, plecasem cu blugii surorii mele. Am rugat-o să-mi dea perechea ei de blugi, aveau un petec între picioare. I-am zis: Cu primii bani o să-mi cumpăr o pereche de blugi”, a spus Gică Popescu.

Fostul jucător, acum un prosper om de afaceri, a dezvăluit care a fost cel mai scump lucru pe care l-a cumpărat, dar apoi a regretat: o maşina Ferrari!

„Eram fan, am cumpărat-o şi am realizat apoi că nu era nevoie să fac asta, pentru că mi-era rusşine să merg cu ea prin oraş. Mergeam pe stradă şi se uita lumea la mine, am zis ca nu mi se potriveste. Nu vreau să se uite lumea după mine, poate doar pentru ce am facut în sport, dar nu pentru maşină. Am mers de 10 ori cu ea în România şi am vândut-o”, a mai spus fostul jucător.

sursa: gandul.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.