spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
18 C
Vaslui
11-mai-2024

Percheziţii în Bucureşti şi Dâmboviţa la firme de construcţii; prejudiciul este de un milion de dolari

- Advertisement -

Poliţiştii bucureşteni de la Serviciul de Investigare a fraudelor, împreună cu cei de la IPJ Dâmboviţa, efectuează miercuri cinci percheziţii la sediile a trei societăţi comerciale din domeniul construcţiilor, precum şi la domiciliile administratorilor, persoanele fiind suspectate de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de aproximativ un milion de dolari, precizează Poliţia Capitalei într-un comunicat remis AGERPRES.

Percheziţiile au loc în Bucureşti şi Dâmboviţa, urmând a fi puse în executare trei mandate de aducere faţă de administratorii societăţilor comerciale.

Acţiunea a fost demarată în baza datelor şi informaţiilor deţinute de către poliţiştii bucureşteni cu privire la faptul că în evidenţele contabile ale acestor agenţi economici ar fi fost înregistrate cheltuieli fictive vizând prestarea unor servicii în scopul obţinerii unor deduceri ilegale de TVA.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.