spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
20.1 C
Vaslui
11-mai-2024

Chiţoiu: Cele 56 de persoane transferate la PNL sector 1 sunt membri de vază

- Advertisement -

Preşedintele interimar al PNL sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat marţi seara că cele 56 de persoane care s-au transferat la această organizaţie sunt membri de vază ai partidului.

„Este vorba de transferul a 56 de persoane din cadrul filialelor de sector din Bucureşti şi din alte filiale din ţară, dar sunt membri de vază ai PNL, parlamentari, demnitari, care au venit în Organizaţia sectorului 1”, a spus Chiţoiu, la Palatul Parlamentului.
El a arătat că Delegaţia permanentă a PNL sector 1 a avut loc la Palatul Parlamentului deoarece sala de şedinţe a acestei organizaţii nu ar fi fost suficientă pentru toţi membri forului. „Delegaţia permanentă a fost convocată iniţial la sediul PNL sector 1 de acum zece zile. Aseară am avut şedinţa Biroului Politic teritorial în care am stabilit lista delegaţilor pentru Congres şi am anunţat că în cazul în care membri Delegaţiei permanente confirmă prezenţa în totalitate şi nu au loc în sala de şedinţe a Filialei PNL sector 1 ne vom muta la sala de grup din Camera Deputaţilor. Au fost anunţaţi de la ora 16,00, oră când a fost confirmată prezenţa membrilor la Delegaţia permanentă şi atunci am constat că nu au loc în sala de şedinţe a sectorului 1 şi au fost anunţaţi toţi membri Delegaţiei permanente”, a afirmat Chiţoiu.
Liberalii Călin Popescu-Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Diana Tuşa au declarat marţi că Delegaţia permanentă a filialei sector 1 a PNL pentru desemnarea delegaţilor la Congres trebuia să aibă loc la sediul organizaţiei, arătând că nu au fost anunţaţi că acest for se va reuni la Parlament.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.