spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
16.6 C
Vaslui
12-mai-2024

ȘEDINȚĂ CU SCÂNTEI LA PNL SECTOR 1. Antonescu vrea să-și impună delegați fideli pentru Congres

- Advertisement -

Delegația Permanentă Teritorială a PNL sector 1 se va reuni astăzi, începând cu ora 18.00, pentru a stabili delegații organizației la Congersul liberalilor de la sfârșitul săptămânii. Ședința se anunță foarte tensionată, deoarece Crin Antonescu vrea să impună persoane fidele, pentru a lovi în gruparea adversă Chiliman- Moisescu. Potrivit unor surse din PNL, gruparea disidentă vrea să blocheze această strategie.

Pentru că a avut cel mai mare scor la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut, filiala PNL sector 1 va avea, la Congresul de la sfârșitul săptămânii, cel mai mare număr de delegați.

Deoarece vor să preîntâmpine un eventual atac al grupării Andrei Chiliman- Vlad Moisescu, fidelii președintelui PNL, Crin Antonescu, vor încerca în această seară să desemneze pe lista de delegați

Ședința de astăzi a fost pregătită din timp de gruparea Antonescu, prin numirea în Delegația Permanentă a PNL sector 1 a unor persoane de încredere: europarlamentarul Ramona Mănescu (soția lui Rareș Mănescu, primarul sectorului 6), Andreea Lambru (implicată recent într-un scandal politico-sexual, după numirea sa la Guvern în locul secretarului general adjunct, Dan Mihalache), Marcel Nicolaescu (viceprimar al Capitalei) și Cristian David (actual ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni).

Mai mult, după mazilirea lui Vlad Moisescu din fruntea PNL sector 1, în conducerea interimară a organizației au fost desemnați oamenii lui Crin Antonescu. Este vorba de Daniel Chițoiu (ministru de Finanțe și mâna dreaptă a șefului PNL), deputatul Tudor Chiuariu, senatorul Sorin Roșca Stănescu și ministrul de Interne, Radu Stroe.

sursa evz

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.