spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
20.1 C
Vaslui
11-mai-2024

Tânărul care a înjunghiat mortal un elev din Târgovişte, reţinut pentru 24 de ore

- Advertisement -

Tânărul de 18 ani care a înjunghiat mortal, luni, un elev de clasa a IX-a de la Liceul Economic din Târgovişte, în apropierea unităţii de învăţământ, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de omor calificat.

Decizia reţinerii a fost luată în noaptea de luni spre marţi.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Florescu, agresorul va fi prezentat instanţei, în cursul zilei de marţi, cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul şi-a recunoscut fapta la audierile de la Poliţie.

Iniţial acesta a minţit spunând poliţiştilor că a aruncat în râul Ialomiţa cuţitul cu care l-a înjunghiat pe elevul de 15 ani. Ulterior, suspectul a recunoscut că a ascuns cuţitul la domiciliul său din localitatea dâmboviţeană Răzvad, comună învecinată cu municipiul Târgovişte, iar anchetatorii s-au deplasat la locuinţa acestuia, unde au găsit şi au ridicat arma albă.

Colegii şi prietenii băiatului de 15 ani înjunghiat mortal la Târgovişte au decis să se întâlnească, marţi, la ora 10.00, pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, pentru a-i aduce un ultim omagiu adolescentului.

Adolescenţii şi-au anunţat iniţiativa pe o reţea de socializare şi spun că motto-ul manifestării este: „Să arătăm că ne pasă!”.

Agresorul riscă pentru fapta sa închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, agresorul a spus anchetatorilor că a fost provocat de victimă.

”În timp ce se deplasa pe stradă, agresorul spune că s-a ciocnit de elevul de clasa a IX-a şi de aici a pornit conflictul. A fost un schimb de replici, după care agresorul l-a înjunghiat pe elev”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Agresorul a fost prins, luni, la scurt timp după incident, iar la audieri şi-a recunoscut fapta. El este din comuna dâmboviţeană Răzvad.

Victima, în vârstă de 15 ani, era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic şi se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat în gât. Băiatul trebuia să înceapă cursurile la ora 13.00. Incidentul a avut loc într-un gang dintre blocuri, în apropierea Liceului Economic Târgovişte din centrul municipiului.

O patrulă de Poliţie a dus elevul la spital, după ce a observat că băiatul pierde mult sânge. La scurt timp, adolescentul a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Elevul era din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.