spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
11.7 C
Vaslui
12-mai-2024

Ponta: Dacă Autostrada Comarnic-Braşov nu e gata până în 2016, nu mai candidez la următoarele parlamentare

- Advertisement -

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă până la acea dată autostrada Comarnic-Braşov nu va fi terminată.

„Pe 28 februarie, se anunţă precalificarea pentru – nu e Comarnic-Braşov, probabil că va fi Bucureşti-Braşov. Dacă nu e gata până în 2016 nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Braşov şi cu Piteşti-Craiova”, a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.
Referitor la autostrada Transilvania, el a spus că lucrările nu pot continua cu fonduri de la buget, ci doar printr-un parteneriat public-privat.
Potrivit primului-ministru, proiectul unei autostrăzi Târgu Mureş-Iaşi este foarte costisitor. „Târgu Mureş-Iaşi este o autostradă extrem importantă, marea problemă este că e foarte scumpă, fiindcă trece peste munte şi că nu există nici pe fonduri europene o soluţie de finanţare. Dacă se găseşte o soluţie de parteneriat public-privat, ar fi un lucru extraordinar să uneşti Transilvania cu Moldova la o sută după ce ne-am unit politic”, a adăugat Ponta.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.