spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
20.1 C
Vaslui
11-mai-2024

Drept la replicã

- Advertisement -

Referitor la articolul aparut în ziarul dumneavoastrã din data de 18.02.2013 -„Planul secret al lui Dan Marian!”, tinând cont de faptul cã nimeni din redactie nu m-a contactat pentru a-mi lua opinia în momentul în care a fost redactat articolul reapectiv, vreau sã aduc urmatoarele precizãri:

Nu este nimic adevãrat în afirmatia cã as fi „omul lui Dan Marian”. Nu sunt nici unul dintre apropiatii sãi, ba mai mult decât atat nu l-am mai întalnit niciodatã pe Dan Marian în ultimii 4 ani si nici nu am vorbit cu el la telefon.

Cât priveste situatia de la Organizatia PNL Bârlad, vã pot spune cã în urma demisiilor celor 4 membri ai Biroului Permanent Local, s-a decis numirea unui birou interimar (în cadrul sedintei Biroului Judetean al PNL Vaslui din data de 10.02.2013) avandu-l ca Presedinte pe av. Dumitru Boros.

Toate afirmatiile facute la adresa mea în cadrul articolului sunt 100% neadevarate.

Probabil cã cei care vehiculeaza asemenea informatii nu au habar ca o ipoteticã revenire a lui Dan Marian în PNL nu este atributul unui consilier local de la Barlad, ci decizia apartine în exclusivitate Biroului Permanent National al PNL.

Vã adresez rugamintea de a nu modifica si de a nu altera cu nimic continutul acestui comunicat venit din partea mea.

Ciprian Cosmin Feraru

Presedintele Organizatiei Judetene a TNL Vaslui

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.