spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
Vaslui
11-mai-2024

TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL LUI DUMITRU SECHELARIU VA FI ADUS ASTĂZI ÎN BACĂU. ÎNMORMÂNTAREA VA FI MARȚI

- Advertisement -

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus duminică în țară. Surse apropiate familiei susțin că deja de la Bacău a plecat o mașină care să facă transportul.

Presa centrală relatează că deja mașina a trecut frontiera dimineață și că în opt ore siciriul va ajunge în Bacău. Sicriul va fi dus la proprietatea familiei Sechelariu din cartierul Șerbănești, iar “Adevărul” relatează ca aici va avea loc priveghiul, exclusiv în prezența rudelor. Mâine dimineață sicriul va fi mutat la o capelă în oraș unde băcăuanii își vor putea lua adio, iar cel mai probabil, marți, în jurul prânzului, va avea loc înmormântarea la Cimitirul Central.

Nu se știe încă dacă trupul lui Dumitru Sechelariu va fi depus la capela Cimitirului Central sau la Precista, unde, spun unele surse, și-ar dori familia. Fostul primar va fi înmormântat lângă tatăl lui, acolo unde familia Sechelariu deține locuri de veci încă de când Dumitru Sechelariu era primar. De sâmbătă la amiază groparii au început să pregătească mormântul, să curețe locul de gheață și zăpadă.

Unii băcăuani au venit cu lumânări, iar autobuzele societății de transport public, patronate de familia Sechelariu, au arborat panglici negre la oglinzile retrovizoare. Dumitru Sechelariu a decedat sâmbătă dimineață la Clinica AKH din Viena.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.