spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
11-mai-2024

FURTURI de produse petroliere din rafinării şi aeroporturi: Peste 230 de percheziţii în Capitală şi şapte judeţe

- Advertisement -

Peste 1.000 de poliţişti fac, duminică, 233 de percheziţii în Capitală şi şapte judeţe, pentru a duce la audieri 241 de persoane suspectate de furturi de produse petroliere din rafinării şi aeroporturile „Henri Coandă” şi „Aurel Vlaicu”, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei.

Percheziţiile au loc la 233 de adrese din Bucureşti şi judeţele Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanţa, Giurgiu şi Ialomiţa, fiind verificate şi şase societăţi comerciale, se arată într-un comuniat de presă al Poliţiei Române.

Poliţiştii vor pune în aplicare 241 de mandate de aducere.

Cauza în care se fac percheziţiile este instrumentată de Serviciul de Ordine Publică din IPJ Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Dâmboviţa şi vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor suspecţi de furturi de produse petroliere din rafinării şi aeroporturile internaţionale „Henri Coandă” şi „Aurel Vlaicu” Bucureşti, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.

La acţiune participă peste 1.000 de poliţişti din cadrul IGPR, Poliţia Capitalei şi IPJ Argeş, Ialomiţa, Giurgiu, Ilfov, Constanţa, Buzău şi Dâmboviţa, care folosesc peste 600 de autospeciale.

De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei din Ministerul Afacerilor Interne.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI şi al Serviciului Român de Informaţii.

MEDIAFAX.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.