spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
16.6 C
Vaslui
12-mai-2024

VOR SÃ DOMINE LIGA A IV-A

- Advertisement -

“Judeteanã”

MAI PUTERNICI… Mircia Scutelnicu îsi face echipã de Liga a III-a la Gârceni. Asa cum anunta încã de la sfârsitul turului, primarul Gârceniului s-a tinut de cuvânt si i-a adus la FC Gârceni pe Sorin Ungureanu si Constantin Vulpe, jucãtori cu experientã, cu multe meciuri în ligile superioare.

FC Gârceni a demarat campania de transferuri si a reusit sã facã douã achizitii de marcã. Liderul Ligii a IV-a i-a înregimentat pe Sorin Ungureanu si Constantin Vulpe. Dacã Sorin Ungureanu revine pe teren dupã o pauzã de aproape doi ani, ultima datã evoluând pentru Petrotub Roman, vârful Constantin Vulpe si-a încheiat socotelile cu formatia romascanã în aceastã iarnã si vine la Gârceni pentru jumãtate de sezon, urmând ca din editia viitoare sã evolueze pentru echipa sa de suflet, la care a debutat în fotbal, FC Lipovãt. În afara celor veniti, din echipa Gârceniului mai fac parte si alte nume grele din campionatului judetean: Mihãilã, Perju, Bucur, Moraru si cãpitanul Adrian Soldan. Aflatã pe primul loc în Liga a IV-a, Gârceniul va aborda returul cu ambitii mari si cu o echipã mult mai puternicã, dornicã sã aducã primul titlu pentru FC 2007 Gârceni.

Sedintã la AJF

Astãzi, de la ora 11.00, la sediul AJF Vaslui are loc Adunarea Generalã cu membrii afiliati la forul judetean. Pe ordinea de zi se regãsesc sistemul competitional pentru sezonul 2013-2014, dar si cerinta Federatiei Române de Fotbal ca echipele ce doresc sã promoveze în Liga a III-a sã aibã personalitate juridicã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.