spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
Vaslui
11-mai-2024

IGPR: Şapte laboratoare de producere a cannabis-ului, descoperite de poliţiştii antidrog; 12 persoane reţinute

- Advertisement -

Şapte laboratoare de producere a cannabis-ului, culturi de interior, 30 kilograme de cannabis şi zeci de comprimate de ecstasy au fost descoperite de către poliţiştii antidrog în urma efectuării a trei operaţiuni de prindere în flagrant şi a opt percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost reţinuţi 12 membri ai unei grupări infracţionale de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române remis joi AGERPRES, acţiunile de prindere în flagrant şi percheziţiile domiciliare pe raza sectoarelor 2 şi 4 au fost efectuate pe 12 şi 13 februarie, din cercetări reieşind că drogurile obţinute erau distribuite în Capitală, în special în cluburi şi în zone de agrement.

La datele de 12 şi 13 februarie, poliţiştii antidrog au efectuat trei acţiuni de prindere în flagrant şi opt percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, pe raza sectoarelor 2 şi 4.

„Astfel, au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări, şapte culturi in-door compuse din peste 500 de plante, ce aveau sisteme complete de întreţinere, preparare şi porţionare a drogurilor, aproximativ 30 kilograme de cannabis, o cultură de ciuperci halucinogene, 49 de comprimate de ecstasy, aproximativ 5 grame de amestec de cocaină şi heroină, sumele de 7.300 de lei şi 220 USD”, se arată în comunicat.

Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor 12 suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi de risc şi constituirea unui grup infracţional organizat, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

La acţiuni au participat, alături de poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, şi echipe de intervenţie de la Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.