spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
Vaslui
11-mai-2024

Vasile Blaga: Vom lua toate măsurile pentru o competiţie corectă, cinstită, în interiorul partidului

- Advertisement -

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare că se vor lua toate măsurile pentru ca alegerile pentru conducerea partidului să fie corecte.

„Cred că cinstit pentru oricine candidează la o funcţie în partid, este să se bazeze pe discernământul celor din sală, pentru că eu nu cred că mai suntem în situaţia în care un preşedintele de organizaţie, indiferent cum îl cheamă, să poată să dea un ordin pe care să-l respecte colegii. Sigur în această convenţie nu vor mai fi fotografiate voturi în cabina de vot, vom lua toate măsurile pentru o competiţie corectă, cinstită, în interiorul partidului. Şi eu mă bucur pentru că deocamdată sunt anunţate două posibile moţiuni, probabil mai apar şi altele. Noi am propus ca dată de desfăşurare a convenţiei 23 martie, sper să fie validată de către colegiul director în 23 februarie”, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PDL a refuzat să facă aprecieri faţă de contracandidata sa Elena Udrea, precizând că astfel de subiecte se poartă în interiorul partidului şi nu în spaţiul public.

‘Noi avem un statul al nostru şi, spre deosebire de ceilalţi colegi, eu sunt preşedintele partidului şi prima mea sarcină este de a respecta statutul. După ce moţiunile sunt depuse, spune statutul, încep discuţiile în organizaţiile judeţene, şi bineînţeles că voi spune cu vârf şi îndesat ce cred eu despre toată această discuţie internă, de altfel foarte necesară. Dar n-o fac şi nu recomand nimănui s-o facă pe televiziuni. Discuţia publică este în Convenţia naţională’, a spus Vasile Blaga.

Vasile Blaga, alături de secretarul general Gheorghe Flutur, au avut miercuri o întâlnire cu peste 300 de membri PDL Satu Mare, analizând rezultatele de la alegeri.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.