spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
12-mai-2024

Traian Băsescu: Nu voi încuraja niciodată utilizarea unor însemne ilegale pe instituţiile statului român

- Advertisement -

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu va încuraja „niciodată” utilizarea unor însemne ilegale pe instituţiile statului român, făcând referire la „războiul steagurilor” româno-ungar.

„Niciodată nu voi încuraja utilizarea unor însemne ilegale pe instituţiile statului român. Dar depinde cum abordăm acest lucru, fără propagandă, fără patos, ci cu legea în mână. Ţi-am dat steagul jos nene, poţi să ţi-l pui la tine în curte, poţi să ţi-l pui în week-end, dar nu pe instituţii ale statului. Se puteau face lucrurile mult mai decent şi fără a profita pentru a încerca să mutăm problemele reale ale românilor într-un spaţiu uşor de inflamat cum este cel naţionalist”, a afirmat duminică Băsescu într-o conferinţă de presă.

El a mai adăugat că este una din soluţiile politicienilor care îşi asumă o responsabilitate limitată. „Cu certitudine au existat mici gesturi reprobabile, dar să promovezi, să împingi în tema naţionalistă într-o perioada de criză economică, în care este foarte uşor să îţi aliniezi oamenii la nemulţumire, mi se pare un comportament iresponsabil şi la Budapesta şi la Bucureşti’, a mai spus preşedintele.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.