spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
18 C
Vaslui
11-mai-2024

INAUGURARE, CU ÎNFRÂNGERE (foto)

- Advertisement -

HC Vaslui – Olympus Chisinãu 25-36 (11-23)

ESEC LA DEBUT… Noua suprafatã de joc din Sala Polivalentã a fost inauguratã ieri prin organizarea unui meci de galã între HC Vaslui si Olympus Chisinãu. În fata unei sãli aproape pline, Leonard Bibirig a debutat cu o înfrângere la HC Vaslui, 25-36 (11-23), în urma unui joc pe care oaspetii l-au controlat de la un capãt la altul.

Momentul de debut al evenimentului i-a surprins alãturi pe toti cei care au pus umãrul la modernizarea sãlii, Aliosa Axinte, directorul C.S Viitorul Vaslui, prefectul Radu Renga, reprezentantii autoritãtilor locale si a Ministerului de Tineret si Sport, dar si oficialii echipei HC Vaslui, principalul sponsor, George Safir si presedintele echipei, Valeriu Caragatã. Pe lângã discursurile lungi si plictisitoare, organizatorii au tinut sã prezinte si sponsorii echipei de handbal, cei care nu reusesc sã achite datoria de 200 de milioane lei vechi pe care HC Vaslui o are cãtre C.S Viitorul, pentru închirierea Sãlii Polivalente. Înainte de meciul de handbal, organizatorii au pus în scenã diverse momente artistice, grupul de dans, “Dance Factory” si fanfara Rotaria, condusã de Romeo Tãlmaciu. Cea mai complexã lucrare a fost cea de schimbare a parchetului. De asemenea, bãncile de rezerve au fost mutate pe partea cealaltã a terenului, fatã de cum erau pânã acum, iar parapetii care delimitau tribuna de suprafata de joc au fost schimbati. Investitia se ridicã la peste 7,2 miliarde lei vechi.

Evolutie modestã

Meciul de galã împotriva formatiei Olympus Chisinãu nu i-a prins în cea mai mare formã pe vasluieni. Întâlnirea de ieri a reprezentat o demonstratie de fortã a moldovenilor, care s-au impus la o diferentã de 11 goluri, scor 36-25 (23-11). Leonard Bibirig a fost numit antrenor principal în locul lui Liviu Gugles, însã Olympus Chisinãu a avut grijã ca acesta sã aibã parte de o înfrângere la debut. Handbalistii vasluieni au fãcut un meci slab, în care doar Nemenco a iesit în evidentã, prin golurile pe care le-a înscris de la sapte metri. Vasluienii trebuie sã-si revinã repede dupã acest “dus rece”, deoarece sâmbãtã, 16 februarie, în prima etapã a returului Diviziei A vor da piept cu Politehnica Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.