spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
Vaslui
11-mai-2024

Parlamentarii PDL au părăsit dezbaterile la bugetul pe 2013

- Advertisement -

Parlamentarii PDL au părăsit joi dezbaterile din plenul reunit la proiectul bugetului de stat pe 2013, după ce preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, a anunţat că lucrările pot continua fără efectuarea apelului nominal cerut, iniţial, de liderul deputaţilor PP-DD, Radu Popa.

Popa a cerut efectuarea apelului nominal, invocând faptul că pentru continuarea lucrărilor acest lucru este necesar, având în vedere că a început o nouă zi lucrătoare, cea de 7 februarie. Demersul deputatului PP-DD a fost susţinut, ulterior, de liderul deputaţilor PDL, Mihai Stănişoară, care a acuzat faptul că în sală din partea USL au mai rămas doar „40 de parlamentari”.
Cererile nu au fost acceptate de preşedintele de şedinţă care a explicat că în sală sunt suficienţi parlamentari ai Puterii, iar la începutul lucrărilor s-a votat ca dezbaterea şi votul să se desfăşoare până la epuizarea ordinii de zi şi tot atunci s-a făcut şi apelul nominal.
După acest anunţ, la tribuna plenului s-a prezentat preşedintele PDL, senatorul Vasile Blaga, care a anunţat că în atare condiţii parlamentarii democrat-liberali părăsesc dezbaterile la buget, lucru care s-a şi întâmplat ulterior.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.