spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
20.1 C
Vaslui
11-mai-2024

Daniel Constantin: Traian Băsescu este, în momentul de faţă, liderul Opoziţiei

- Advertisement -

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, marţi seară, că, în prezent, liderul Opoziţiei din România este preşedintele Traian Băsescu, Uniunea Social Liberală fiind singura forţă politică aptă să capitalizeze voturile românilor.

„În opinia publică şi, de fapt, în realitate, în România, Traian Băsescu este, în momentul de faţă, liderul Opoziţiei, este practic ceea ce mai are Opoziţia în momentul de faţă. La nivelul Parlamentului nu mai există un lider politic, nu mai există o forţă politică de opoziţie şi cred că în ţară nu mai există o forţă politică în afară de USL capabilă să capitalizeze voturile românilor”, a afirmat preşedintele Partidului Conservator, într-o emisiune televizată la Antena 3.
Potrivit acestuia, datoria USL este aceea de a-i „apăra” pe cetăţenii României de acţiunile lui Traian Băsescu. „Datoria noastră la nivel guvernamental, politic este aceea de a apăra pe toţi cei care în 2004 – 2013, dar cu precădere în perioada 2009 – 2012, au fost umiliţi, au suferit, au fost puşi o categorie contra celeilalte, deci toţi cei care au avut ceva de suferit de pe urma lui Traian Băsescu. USL trebuie să îşi menţină rolul de a apăra cetăţenii împotriva acţiunilor lui Traian Băsescu”, a afirmat liderul conservator.
Totodată, Daniel Constantin a susţinut că USL s-a format pe fondul unui mare val de aşteptare, în contextul în care se acumulaseră foarte multe tensiuni în societate, iar această construcţie a venit cu un alt tip de abordare a societăţii, „un alt tip de guvernare, bazată pe unitate, pe a pune tot ce este bun în societatea românească la un loc, pe a uni şi nu a dezbina”.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.