spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
16.6 C
Vaslui
12-mai-2024

Argeş: Jandarmii au prins un bărbat care fura stâlpii gardului de protecţie de pe autostrada A1

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost prins în flagrant de jandarmii argeşeni în timp ce sustrăgea stâlpii de susţinere ai gardului de protecţie de pe autostrada A1, pe numele suspectului fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat şi distrugere.

„Echipa mobilă care patrula pe pasarela de legătură dintre comuna Bradu şi localitatea Cătanele a observat duminică seară, pe drumul adiacent autostrăzii, o persoană care balansa unul dintre stâlpii gardului de protecţie. Patrula s-a îndreptat imediat către acea locaţie, constatând că plasa de protecţie fusese distrusă pe o distanţă de aproximativ 30 de metri şi 10 stâlpi metalici de susţinere a acesteia fuseseră retezaţi”, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş, căpitanul Liviu Sîia.

Chestionat de jandarmi, suspectul a declarat că intenţiona să fure stâlpii metalici pentru ai folosi în propria gospodărie.

„Au fost contactaţi reprezentanţii CNADNR, care se vor constitui parte vătămată în cauză, urmând a evalua şi stabili prejudiciul creat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş.

Anchetatorii au constatat că autorul faptei este recidivist, el mai fiind condamnat în trecut tot pentru sustragere de componente de protecţie şi siguranţă de pe autostrada A1. Pe numele său au fost întocmite acte de constatare a infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, dosarul cauzei urmând să fie preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.