spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
10.6 C
Vaslui
12-mai-2024

Turistă americană dată dispărută în Turcia, găsită moartă la Istanbul de către poliţie

- Advertisement -

Familia unei americane date dispărută la Istanbul, în urmă cu aproape două săptămâni, se află în doliu după ce a aflat că poliţia turcă a găsit cadavrul acesteia sâmbătă.

Steven Sierra, contactat de CNN în timp ce aştepta, la Istanbul, să meargă împreună cu poliţia să identifice corpul neînsufleţit al soţiei sale, Sarai Sierra, a plâns la telefon.

Poliţia turcă a găsit cadavrul femeii, care locuia la New York, lângă un zid de piatră, în districtul Sarayburnu, la Istanbul, a anunţat agenţia semioficială Anatolia. Poliţia supectează că femeia a fost ucisă în alt loc.

Poliţia a declarat pentru CNN Turk că trupul neînsufleţit al femeii, în vârstă de 33 de ani şi mamă a doi copii, prezintă urme de înjunghiere.

Cel puţin nouă persoane au fost arestate în legătură cu dispariţia şi moartea turistei americane, potrivit agenţiei Anatolia.

Familia şi prietenii lui Sarai Sierra au lansat un semnal de alarmă la sfârşitul săptămânii trecute, după ce aceasta nu s-a întors în Statele Unite pe 22 ianuarie, cu o cursă întors, de la Istanbul.

MEDIAFAX.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.