spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
12-mai-2024

Si-a pus iubitul sa violeze o copila ca sa se razbune pe tatal acesteia, care a violat-o candva

- Advertisement -

Barbatul viola in casa fata de 15 ani, iubita lui statea de paza la geamuri. Femeia de 31 de ani a chemat-o pe victima in locuinta ei ca sa se razbune pe tatal adolescentei, care ar fi violat-o in trecut. Violatorul a primit opt ani, iubita lui e judecata separat, pentru complicitate.
Caz de-a dreptul incredibil petrecut langa Iasi. O femeie de 31 de ani, din Dancu, a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatorie dupa ce a adus acasa o copila pentru ca aceasta sa fie violata de iubitul ei.

Potrivit rechizitoriului, fapta de ca­re este acuzata Anisoara Morariu s-a petrecut se 4 iunie 2011. Atunci, la orele diminetii, Anisoara Morariu s-a intalnit cu doua fete din vecini si le-a spus acestora sa-i transmita victimei, P.D.G., sa vina la ea. Pentru a o con­vinge, femeia a transmis ca tatal partii vatamate s-ar afla in locuinta sa si ca ar intentiona sa-i dea fiicei niste bani. In aceeasi zi, la ora 20.30, cele doua fete s-au intalnit si i-au spus victimei cele transmise de Anisoara Moraru.

Cum a decurs fapta

Fata a mers atunci de una singura la locuinta femeii si a iubitului ei. In acel moment, Anisoara Moraru i-a spus adolescentei ca tatal ei o ar fi agresat-o sexual in trecut si ca acum ar fi sosit momentul razbunarii. „In­vinuita, Morariu Anisoara, a incuiat imediat usa de acces in locuinta, pentru a o impiedica pe partea va­tamata sa-si asigure scaparea. Papuc Vasile (n.r., concubinul invinuitei) i-a cerut partii vatamate sa se aseze pe pat si sa se dezbrace, moment in care aceasta a refuzat si a inceput sa traga de usa de acces pentru a iesi din locuinta. Papuc Vasile s-a apro­piat de partea vatamata si a inceput sa-i aplice lovituri cu palmele si pumnii”, se mentioneaza in rechizitoriu. Violatorul a lovit-o pe fata atat de tare incat aceasta si-a pierdut cu­nostinta. Cat a fost lesinata, Vasile Pa­puc a violat-o. In timpul con­sumarii actului sexual, Anisoara Moraru a stat de veghe, uitandu-se permanent pe geam pentru ca nimeni sa nu-i deranjeze. „Dupa consumarea actului se­xual, Papuc Vasile s-a asezat pe pat, iar in momentul in care partea va­tamata si-a revenit, i-a spus agreso­rului ca doreste sa mearga la toaleta, reusind apoi sa fuga din locuinta”, se mai mentioneaza in rechizitoriu.

Fapta de viol a lui Vasile Papuc s-a judecat separat, barbatul fiind trimis in judecata inca din 2011. El a fost condamnat ulterior la opt ani de inchisoare. Concubina sa, Anisoara Moraru, a fost trimisa in judecata zilele trecute de procurorii Parchetului de pe langa Judecatorie, fiind acuzata de complicitate la viol.

www.ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.