spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
02-iun.-2024

Inconstienta consilierilor USL din comuna Suletea duce la alegeri anticipate! (VIDEO)

- Advertisement -

RÃZBOI Pentru al cincilea an consecutiv, în Consilul Local al comunei Suletea, rãzboiul consilierilor face rãu comunitãtii care i-au ales. Ciprian Tamas, primarul comunei Suletea nu-si poate face treaba din cauza consilierilor PSD si PNL, care nu vor, sub nici un chip sã vinã la sedintele de Consiliu Local. Pentru cã au o majoritate fragilã în CL, consilierii USL (PSD, PNL, UNPR) – nu participã la sedintele de consiliu pentru a doua lunã consecutiv, iar primarul spune cã acestia vor sã provoace alegeri anticipate în comunã, pentru alegerea unui nou Consilu Local. Este proverbialã de acum încãpãtânarea politicã a unor indivizi certati cu legea si bunul simt, ajunsi consilieri locali si care fac rãu comunitãtii care i-a ales. Interesant este cã „rebeliunea” din CL Suletea este condusã de actualul viceprimar – Gigel Dragnea, presedintele PSD din comunã, alãturi de Alin Drutu, presedintele PNL Suletea, cercetat penal pentru loviturile pe care le-a dat unui bãrbat, în timpul campaniei electorale. Gurile satului spun în loc sã se ocupe de drumurile din comunã si de bunul mers al acesteia, viceprimarul Dragnea stã numai pe la barul sãu din localitate si se tine de rebeliuni în consiliu! Poate cã n-ar strica niste alegeri anticipate, care sã îi trezeacã pe alesii suletenilor!

Este a doua lunã când, din cauza neprezentãrii consilierilor locali ai USL, se întâmplã ca lucrãrile CL Sultea sã fie boicotate si amânat. CL are în componentã 11 consilieri, din care 3 – PSD, 2 – PNL, 3 – PC, 1 – UNPR si 2 – PDL. La fiecare sedintã de CL, cei din PSD si PNL, condusi de viceprimarul Gigel Dragnea, care este si presedintele PSD Suletea, scot de pe ordinea de zi anumite proiecte de hotãrâre, desi conform legii 215, acest lucru poate fi fãcut doar de initiatorul lor, adicã de primarul comunei. Dar pentru Dragnea si clica politicã (PSD, PNL si UNPR) încãlcarea legii a devenit obisnuintã si tupeu: ei cred cã pot sã conducã primãria comunei, în ciuda faptului cã primarul este ales de cetãteni. De altfel, rãzboiul din CL Suletea este deja arhicunoscut de oamenii legii, de conducerea judetului si de suleteni si totti s-au sãturat de el. Ei au ales anul acesta un consiliu care au sperat sã lucreze în favoarea lor si sã nu se mai întâmple ce a fost timp de patru ani. Dar nu s-a întâmplat asa: acum este si mai rãu. Primarul Ciprian Tamas este boicotat sistematic de colegii din consiliu, pentru cã ei sperã sã provoace alegeri anticipate, pentru a avea o majoritate confortabilã si astfel sã conducã, în conceptia lor, cum vor comuna. „În noiembrie au plecat de la sedintã (pe 29 noiembrie- n.r.), în decembrie (pe 28 decembrie – n.r.) au plecat de la sedintã, astfel cã nu s-a putut vota nimic. Necunoscând situatia legalã, ei vor sã provoace alegeri anticipate în comuna Suletea pentru un nou consiliu local, dar nu stiu cã aceste alegeri se vor plãti de la bugetul local si vor cu tot dinandisul ca acestea sã aibã loc. Si eu as dori ca în cazul acesta sãtenii din comunã sã îmi dea si un consiliu cu care sã pot lucra, nu sã mã rãzboiesc cu ei, cum s-a întâmplat timp de patru ani! Viceprimarul Dragnea nu-si face datoria ca sã aibã grijã de drumurile înzãpezite, eu am mers personal si am ajutat, el a stat la cãldurã. Dacã ei vor dizolvarea consiliului crezând cã vor avea majoritate, am sã dau curs nebuniei lor – poate doar asa voi avea un consiliu constructiv. As dori ca suletenii sã îmi dea un consiliu cu care sã fac treabã în comunã nu sã stea degeaba, sã ia bani pentru ca sã blocheze proiecte importante în comunã”, a spus primarul Ciprian Tamas.

„Minte, nu vrem alegeri anticipate”

Consilieru PSD Gigel Dragnea, a precizat telefonic cã tot ce spune primarul nu este adevãrat. „Da, trebuie sã discutãm mai amplu acest lucru, pentru cã noi avem un consilier local PDL care a fost plecat vreo cinci luni în Italia si a venit din nou la lucru – deci nu se poate, e un balamuc pe care Ciprian îl face de pe vremea lui Petricã si merge din balamuc în balamuc. De când am câstigat alegerile, am venit cu o propunere, el n-a vrut, mã tot amenintã cã mã dã pe mine afarã, cã am câstigat sã fiu viceprimar cu voturi furate … Rãzbiul se duce prin faptul cã el a câstigat ca primar la PC, dupã care s-a dus la ARD, deci USL-ul n-a existat niciodatã la Suletea”, a spus Gigel Dragnea, telefonic, arãtând concret cã pentru el politica si orgoliul înseamnã mult mai mult decât interesele comunitãtii pe care o conduce. Mai multe despre rãzboiul sud din CL Suletea, în primul numãr al cotidianului nostru de anul viitor din 4 ianuarie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.