spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Cât costã împodobirea unui brad de Crãciun

- Advertisement -

Pe rafturile celor mai mari magazine din Vaslui, persoanele interesate care au lãsat pe ultima sutã de metri cumpãrãturile pot gãsi o gamã largã de globuri, ghirlande si instalatii pentru împodobirea traditionalului brad de Crãciun care îi va costa, în medie, anul acesta pe vasluieni câteva sute de lei. Mai mult, pentru a fi siguri cã îsi vor vinde marfa, reprezentantii magazinelor au fãcut reduceri serioase de pânã la 50% pentru decoratiuni. Potrivit calculelor, cu aproximativ 200 de lei se poate cumpãra un brad natural, cel mai ieftin costând 40 de lei, dar si patru ghirlande cu o lungime de 2 metri la 10 lei bucata, un set format din zece globuri realizate din material plastic la pretul de 16 lei, un set format din douã globuri din sticlã la 9 lei, douã siraguri decorative la 3 lei bucata, un set format din 12 fundite decorative pentru brad la 5 lei. De asemenea, pretul instalatiilor variazã în functie de numãrul de leduri, cele care numãrã 80 de leduri costând 74 de lei. Un vârf de pom cu o lungime de 20 de centimetri realizat din material plastic nu depãseste suma de 5 lei.

Cele mai scumpe globuri sunt cele realizate din sticlã si pictate manual care ajung si la 10 lei bucata. Mai ieftine sunt globurile din plastic a cãror pret variazã între 3 si 5 lei / bucata, o variantã mai economicã fiind seturile. Un set format din zece globuri realizate din material plastic costã 16 lei, pretul a douã globuri din sticlã ajungând la 9 lei.

Mãrgelele pentru împodobirea bradului au preturi cuprinse între 3 lei si 10 lei, pretul ghirlandelor variind si el în funtie de modelul ales de la 2,5 lei la 10 lei o bucatã cu o lungime de 2 metri.
Pretul instalatiilor variazã în functie de numãrul de leduri si de model, astfel încât, o instalatie simplã cu 50 de leduri costã 30 de lei, cu 80 de leduri 74 de lei, cele care numãrã peste 100 de leduri ajungând la 150 de lei. Instalatiile cu diferite modele, precum cele în formã de turturi sau fulgi de nea ajung la 50 de lei, desi nu numãrã mai mult de 20 de leduri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.