spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Primarul comunei Cretesti deszãpezeste drumurile pe criterii politice

- Advertisement -

IFOSE POLITICE Potrivit localnicilor din satul Budesti, primarul comunei Cretesti, Gigel Gãlãtanu, face abuz de putere si refuzã sã le deszãpezeascã drumurile, pe motiv cã, la alegerile parlamentare, oamenii au votat în numãr mare cu ARD-ul. Învinuitul neagã acuzatiile. „Nu avem utilaje, deci nu avem cu ce sã intervenim. Nu mã intereseazã cu cine au votat oamenii, din partea mea puteau sã voteze cu oricine, si cu Hitler.”, a declarat primarul.

Sãtenii din Budesti spun cã Gigel Gãlãtanu nu ezitã sã-si depãseascã atributiile si profitã de pozitia sa pentru „a-i pune la punct” pe localnicii care nu i s-au supus atunci când a fost cazul. Acestia sustin cã primarul se crede pe propria mosie si încrezãtor în faptul cã nimeni nu-l poate trage la rãspundere, refuzã pur si simplu sã deszãpezeascã drumurile din toate localitãtile comunei, pe motiv cã, la alegerile parlamentare, oamenii nu au votat asa cum le-a cerut el. „Toate drumurile au fost deszãpezite, mai putin la Budesti, acolo unde oamenii au rãmas izolati. Magazinele nu pot fi aprovizionate, se circulã doar cu sania trasã de cai. În momentul în care l-am întrebat pe domnul primar de ce nu se trece cu lama si prin Budesti a replicat <<Pentru cã sunteti nenorociti! De ce ati votat cu ARD-ul? Sã vinã cei de la ARD sã vã ajute!>> Omul ãsta se crede Dumnezeu pe pãmânt, îi umileste pe toti fãrã nicio retinere si fãrã nicio teamã. Se pare cã se ghideazã la locul de muncã dupã consacratul principiu comunist <<Cine nu e cu noi, e împotriva noastrã>>, uitând cã este primarul tuturor, nu doar al celor care îl urmeazã orbeste. Lucrurile nu mai pot continua asa, cineva trebuie sã ia mãsuri împotriva acestui individ.”, a declarat o sãteancã.

Primarul neagã acuzatiile

„Este adevãrat cã nu a trecut nicio masinã pe acolo pentru cã este un capãt de drum. Într-adevãr, vorbim despre o situatie delicatã, însã probleme sunt în toatã comuna pentru cã posibilitãtile Primãriei sunt limitate. Nu avem utilaje, deci nu avem cu ce sã intervenim. Nu mã intereseazã cu cine au votat oamenii, din partea mea puteau sã voteze cu oricine, si cu Hitler. Nu as fi putut sã le vorbesc urât, Doamne-fereste, puteti sã întrebati pe cei care mã cunosc, sunt un om întreg la minte.”, a declarat Gigel Gãlãtanu, primarul comunei Cretesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.