spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Roberta Anastase despre demisiile din PDL: Deciziile trebuie luate după analize şi nu cu supărare

- Advertisement -

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a declarat, luni seară, pentru AGERPRES, referindu-se la demisiile din partid ca urmare a rezultatului obţinut la alegerile parlamentare, că astfel de decizii nu trebuie luate ‘la cald’, ci în urma unor analize.

‘Eu cred că în mod obişnuit aceste decizii trebuie luate după analize şi nu cu o supărare pe care fiecare dintre noi o simţim’, a spus Anastase.
În ceea ce priveşte poziţia PDL Prahova la Colegiul Director de vineri al partidului, liderul democrat-liberal a afirmat că se va face o analiză a rezultatului alegerilor, demersul fiind unul firesc pentru orice formaţiune politică, indiferent dacă a câştigat sau a pierdut. ‘Avem o analiză. Evident că şi înainte de acest Colegiu Director vom avea şi noi o analiză pe Prahova. E firesc ca orice partid să îşi facă o analiză indiferent dacă a câştigat sau a pierdut’, a precizat Anastase.
Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a arătat că rezultatele obţinute de organizaţia pe care o conduce sunt ‘cu mult peste media partidului’, însă nu sunt mulţumitoare. ‘Procentul ARD pe Prahova este mult peste media partidului. Nu este un rezultat care să ne mulţumească. E clar că USL-ul a câştigat decisiv şi în Prahova ca şi în celelalte judeţe. În acelaşi timp şi rezultatele ARD-ului pe Prahova sunt mult peste media partidului. Suntem în jur de 25%’, a declarat preşedintele PDL Prahova.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.