spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

SURPRIZELE DE LA HUSI

- Advertisement -

SURPRINZÃTOR Fãrã îndoialã, cele mai surprinzãtoare rezultate le-au obtinut Nelu Tãtaru si Toader Dima! Desi debutanti în politica mare, cei doi au reusit sã dovedeascã faptul cã o imagine bunã, împreunã cu un mesaj public credibil, sentimental si coerent transmis, pot atrage simpatia electoratului. Le-a fost de ajutor, fireste, si campania fãcutã „la pas” prin Colegiu, dar si tendinta generalã de amendare la nivel national, a democrat-liberalilor. În prima zi a victoriei, atât Toader Dima, cât si Nelu Tãtaru au ales sã dea declaratii rezervate, în care multumirile au fost pe mãsura succesului.

Desi exista în sondaje premisa unui succes USL, trebuie spus cã emotiile celor doi candidati nu au fost putine! Cel putin medicul Nelu Tãtaru avea de înfruntat un contracandidat semnificativ, care pleca, se pare, cu cele mai multe sanse în aceastã bãtãlie electoralã. Este vorba despre huseanul Dan Marian, candidat din partea ARD. Teoetic, totul era posibil, însã electoratul de pe întinsul Colegiului HusI – Murgeni, a preferat schimbarea! A primit vestea cã va fi senator în sediul de campanie si bucuria sa, spune el, a fost mare, dar… retinutã! „Normal cã am fost emotionat! Dar nu am exagerat cu sãrbãtoarea, pentru cã a doua zi trebuia sã fiu la spital. Eram cu toti cei din staff si am primit vestea cu bucurie! A fost, de fapt, o emotie colectivã, meritatã! Îmi dãdeam seama cã oamenii aceia, cu totii, au contribuit enorm la succesul meu. E adevãrat cã si eu am imaginea mea, care m-a ajutat foarte mult, dar si ei au stiut sã mã tinã în permanent contact cu electoratul si sã transforme totul într-o victorie. Am fost însã retinut! Stiu ce muncã începe de acum înainte! Vreau sã le multumesc foarte mult si pe aceastã cale. De asemenea, trebuie sã mãrturisesc faptul cã am fost impresionat de procentul obtinut. E onorant ca atâtia oameni sã aibã încredere în tine, sã îti dea votul. Gândul acestei victoria îmi va rãmâne mereu în suflet si în minte si, cu sigurantã, el va fi cel care mã va mobiliza întotdeauna. E o responsabilitate enormã fatã de oameni. Le rãmân recunoscãtor pentru încrederea pe care mi-au dat-o”, a declarat Nelu Tãtaru. Ca un detaliu care, totusi, spune multe despre promisiunea fãcutã în campanie, de a fi trei zile la Bucuresti si patru la spital la Husi, trebuie spus cã Nelu Tãtaru, ieri, la ora 6,00 dimineata era prezent în spital. „Ales sau nu, victorios sau nu, eu la ora 6,00 eram asteptat de 20 de oameni la usa cabinetului”, glumeste el. „Chiar am operat, apoi! Vedeti dumneavoastrã, medicina nu este o profesie pe care sã o faci când ai dispozitie, când esti fericit sau câstigãtor în viata personalã. Nu! Stii cã oamenii suferã la usa ta, cã unora le depinde viata de ceea ce trebuie sã faci tu, iar atunci nu ai cum sã amâni nimic. Asa e chirurgia! Cere devotement si consecventã, iar eu cred cã si pentru asta m-au votat atâtia oameni”, a spus Nelu Tãtaru.

De acum deputatul Toader Dima a primit victoria cu multã emotie! Presimtea cã va câstiga, dar îsi fãcea oarecare temeri, pentru cã lupta împotriva nu doar a unui politician de top, dar si a unei…vedete TV. Cristian Boureanu, pe lângã cã era parte din conducerea centralã a PDL, era un candidat foarte cunoscut din aparitiile TV, bun vorbitor, care avea, teoretic, sanse la mandat. Se pare însã cã povestea de succes al lui Dima a ajuns mult mai repede la inima electoratului. „A fost o muncã uluitoare! Dar, repet, bucuria pe care am avut-o în aceastã campanie, cunoscând atâtia oameni, vã spun, aproape cã au fost la fel de intensã ca victoria! Îi multumesc doctorului Tãtaru cã mi-a fost alãturi, staff-ului, tinerilor care ne-au însotit, cu veselia si energia lor, tuturor celor care au crezut în aceastã victorie! Sper foarte mult sã ajung în comisia de agriculturã de la Camera Deputatilor, unde sã îmi pun experinta la treabã si voi face totul, asa cum am vorbit cu fiecare om în parte, în aceastã campanie”, a spus Toader Dima.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.