spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

MAE: Votul românilor din străinătate s-a încheiat în SUA

- Advertisement -

Votul românilor din străinătate pentru alegerile parlamentare s-a încheiat luni la ora 7,00, ora României, odată cu închiderea ultimelor cinci secţii de votare de pe Coasta de Vest a Statelor Unite – Los Angeles, Portland, Seattle, San Francisco şi Las Vegas, informează MAE.

Date fiind diferenţele de fus orar, votul s-a derulat în străinătate pe durata a 35 de ore şi a decurs în condiţii normale.

Cifrele oficiale privind prezenţa finală la vot vor fi aduse la cunoştinţă publicului de Biroul Electoral pentru românii din străinătate, după primirea tuturor proceselor verbale, link: http://www.mae.ro/node/15750.

Potrivit sursei, organizarea celor 306 secţii de vot în 95 de state a presupus un efort uman şi logistic semnificativ din partea MAE, pentru ca votul în secţiile de votare din afara ţării să se desfăşoare în strictă conformitate cu legea, astfel încât cetăţenii români care din diverse motive locuiesc în acest moment în străinătate să îşi poată desemna reprezentanţii în Parlamentul României.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.