spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Daniel Constantin: Oamenii au aşteptări pe zona de locuri de muncă şi trebuie să accesăm fonduri europene

- Advertisement -

Preşedintele Partidului Conservator (PC) şi co-preşedintele Uniunii Social Liberale (USL), Daniel Constantin, consideră că alegerile parlamentare de duminică reprezintă „o învestire majoră de responsabilitate în zona USL”. El a subliniat, într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, că aşteptările populaţiei sunt foarte mari, iar orice greşeală a USL va fi puternic sancţionată de alegători.

„M-a bucurat că, o dată ce s-a schimbat guvernarea, o dată ce USL a venit la guvernare, oarecum tensiunea socială care ajunsese la cote alarmante în România a scăzut, dar sigur că s-a creat şi o mare aşteptare, care va trebui să fie certificată. Alegerile din 9 decembrie sunt, până la urmă, o învestire majoră de responsabilitate în zona USL. Orice greşeală pe care o va face USL va fi contabilizată mult mai mult decât o greşeală pe care o făcea Partidul Democrat Liberal. Toată lumea se obişnuise cu greşeli care se făceau pe bandă”, a afirmat liderul PC.

Daniel Constantin susţine că soluţia pentru dezvoltarea României este creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene, care pot genera locuri de muncă.

„Marea provocare începe după 9 decembrie. Ne aşteaptă nu vremuri foarte bune. Contextul european este foarte dificil, bugetul de stat a suferit destul de mult. De aceea, vă spun că ceea ce trebuie să facem în perioada următoare este să promitem puţin şi să facem mai mult. Să încercăm să implementăm foarte multe lucruri care să ofere un nivel de trai ceva mai ridicat în România. Oamenii au aşteptări pe zona de locuri de muncă şi principalul angajament este să accesăm cât mai multe fonduri europene”, a precizat Constantin.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.