spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Medicul Tãtaru: „Multe, multe multumiri sustinãtorilor mei!”

- Advertisement -

CONCLUZII Fãrã îndoialã, cadidatura chirurgului husean Nelu Tãtaru a reprezentat cea mai mare surprizã a acestor alegeri parlamentare! Specialist incontestabil într-o profesie în care preciza, tãria de caracter, dar si pasiunea sunt elemente esentiale, Nelu Tãtaru a acceptat propunerea insistentã a celor care au crezut în el, pentru a obtine mandatul de „Senator de Husi”. Si-a dorit sã facã o campanie frumoasã, fãrã niciun fel de atac si i-a reusit acest lucru! S-a rezumat sã le spunã oamenilor doar cã vrea sã îi reprezinte onest, sã sustinã cauza Colegiului sãu la cel mai înalt nivel, sã vadã îndeaproape de nevoile sistemului sanitar, dar, mai ales, sã fie alãturi cu toate fortele de primarii care luptã sã schimbe viata grea, a comunitãtilor locale pe care le conduc! Pacientii sãi sã nu îsi facã griji: va fi de gãsit la spital, patru zile pe sãptãmânã, pentru cã, spune el, „decât sã dormi în Parlament atunci când nu mai ai ce face, mai bine vii în Colegiu si ajuti oamenii care te-au ales”. Se bucurã de sustinerea multor oameni de valoare din judet, între care colegii sãi, chirurgii reputati ai Vasluiului. „Am simtit cã are talent si l-am încurajat din prima clipã. I-am pus bisturiul în mânã si acum sunt mândru de realizãrile sale”, a spus medicul Augustin Ilies, seful sectiei de Chirugie Infantilã din cadrul Spitalului de Urgentã Vaslui.

„Mã bucurã mult faptul cã am reusit sã sustinem aceastã campanie, si eu si domnul Dima, în termenii pe care ni i-am dorit de la început! Am vrut sã fim fair-play, sã vorbim frumos, sã explicãm oamenilor de ce meritãm sã fim votati si sã nu lãsãm niciun loc din Colegiu, în care sã nu ajungem. Vã mãrturisesc faptul cã a fost o experientã cu care nu stiu dacã mã voi mai întâlni. Sã vezi atâtia oameni noi, care te privesc cu atâta încredere, care îsi pun sperantele în tine, sã stiti cã nu e simplu! M-a responsabilizat foarte mult, am înteles politica în esenta ei, acolo unde fiecare cuvânt conteazã, iar încrederea oamenilor devine mai de pret decât aurul. E un sentiment de bucurie, sã vezi cã oamenii îsi pun speranta în tine si te cred capabil sã muncesti pentru ei”, a spus Nelu Tãtaru.

„Sper ca oamenii sã iasã la vot, iar optiunea lor sã fie respectatã, oricare ar fi aceasta”

„Trebuie sã multumesc multor oameni, pentru tot ajutorul dat în aceastã campanie. As vrea sã îi asigur de toatã recunostinta mea pe toti oamenii din Colegiul Husi – Murgeni, care au venit sã vorbeascã cu mine si m-au primit cu atâta prietenie la ei acasã. As vrea sã stie cã tot ce am vorbit, dacã va fi sã fie un rezultat pozitiv în ce mã priveste în aceste alegeri, vom face împreunã, negresit! Si mã voi întoarce la ei cât de curând se va putea. As mai vrea sã multumesc celor care au mers cu mine, echipei care nu s-a uitat cã e frig sau cã plouã, ci mi-a fost alãturi, cu toatã energia, cu veselie, cu un entuziasm care, sincer, m-a fãcut sã uit de orice obosealã. Si domnului Toader Dima as vrea sã îi multumesc. De la el am învãtat câteva lucruri importante: între altele, sã privesc viata de la tarã cu gândul cã aici este temelia existentei noastre, a tuturor! Multe, multe multumiri si sustinãtorilor mei, care, sincer sã fiu, nu stiu dacã sunt multi sau putini. Dar le multumesc pentru cã mi-au arãtat în aceastã lunã, cã îmi sunt alãturi, mã respectã si chiar mã îndrãgesc. În rest, voi astepta cu discretie si cu emotie ziua alegerilor. Va fi o zi importantã! Sper ca oamenii sã iasã la vot, iar optiunea lor sã fie respectatã, oricare ar fi aceasta”, a spus Nelu Tãtaru.

Nelu Tãtaru, sustinut de medicii chirurgi din judet!

Marea majoritate a medicilor din judet, care îl cunosc pe Nelu Tãtaru, sunt de partea sa, în aceste alegeri. Cu totii spun cã meritã sã ajungã în Parlament! „„Îl cunosc pe dr. Nelu Tãtaru de câtiva ani buni, ca pe un coleg mai tânãr chirurg, pregãtit la scoala de chirurgie ieseanã, cu referinte excelente din partea profesorilor unde si-a fãcut ucenicia în chirurgie. Am mentinut niste legãturi constante, indiferent de diferenta de vârstã dintre noi. Eu l-am apreciat si îl apreciez în continuare, ca pe un chirurg profesionist, serios, un om de bine, care s-a implicat si în politicã. Ne-am întâlnit de câteva ori la diverse manifestãri stiintifice din Moldova, unde mi-a fãcut plãcere sã-l regãsesc în aceste circumstante. Eu zic cã husenii ar trebui sã-l aleagã pe dr. Nelu Tãtatu sã-i reprezinte în Parlament. În primul rând cã un chirurg care se respectã este un om serios. Chirurgia nu se face cu jumãtãti de mãsurã, deci consider cã ceea ce spune, ar putea sã si punã în aplicare. Aceasta este încredea mea, indiferent de conjuncturã. Este un beneficiu pentru Husi, oras care reprezintã ceva pentru judetul nostru si ca traditie, si ca prezent si sperãm cã si pentru viitor”, a spus medicul chirurg specialist ortopedie, Nicolae Botezatu, din cadrul Spitalului de Urgentã „Elena Beldiman” din Bârlad.

„În Parlament, medicul Tãtarul va lupta pentru huseni!”

Medicul Augustin Ilies îsi sustine colegul de la Husi în lupta electoralã. Considerã cã prezenta profesionistilor în Parlamentul României este absolut necesarã. „Am numai cuvinte de la laudã la adresa domnului doctor Tãtaru. Este o persoanã serioasã, constiincioasã, care pune suflet în meseria de chirurg. Potrivit prof. Hateganu, chirurgia e <<artã, stiintã si constiintã>>. Domnul doctor le întruneste pe toate. A ajuns un chirurg de exceptie în Husi, dupã ce a lucrat la Spitalul de Urgentã din Iasi, unde a întâlnit cazuri foarte grele. A avut norocul sã lucreze cu prof. Pantazescu si a deprins toate tainele acestei meserii nobile. Mi-a fost stagiar. Am simtit cã are talent si l-am încurajat din prima clipã. I-am pus bisturiul în mânã si acum sunt mândru de realizãrile sale. Medicul Tãtaru este ambitios, dornic sã evolueze si asa a devenit un medic de succes, un profesionist. Faptul cã a intrat în aceastã luptã, nu mã mirã. E omul faptelor, omul care nu poate rãmâne indiferent la problemele celor din jur. A avut multe piedici, dar din pozitia de parlamentar îi poate ajuta enorm pe huseni. În primul rând, se va implica în tot ceea ce înseamnã urgente chirurgicale la nivel de spital Husi. Mereu a vrut sã pune aici bazele unui compartiment de urgente conform standardelor europene. Viata omul depinde de o secundã, iar medicul Tãtaru stie asta mai bine ca oricine. Nu îi va fi usor, dar stiu cã e un luptãtor si un riguros si cã va face fatã tuturor provocãrilor. E nevoie de medici în Parlament, pentru cã va veni Legea Sãnãtãtii, iar medicul Tãtaru ar putea fi unul dintre profesionistii care ar pune umãrul ca legea sã fie una foarte bunã, în favoarea pacientilor. Bolnavii trebuie sã fie primii beneficiari ai acestei legi. Îi doresc mult succes! Dumnezeu îl va ajuta, pentru cã el lucreazã prin harul divin si dacã asta si-a propus, asta va face. Este un medic bun si va fi si un parlamentar bun, onest, muncitor!”, a spus medicul Augustin Ilies, seful sectiei de Chirugie Infantilã din cadrul Spitalului de Urgentã Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.