spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

INCREDIBIL: Campion de kickboxing arestat pentru incendierea unei botosanence in Italia

- Advertisement -

Carabinierii l-au arestat pe barbatul care se presupune ca a incercat sa ucida, pe 11 septembrie, la Roma, o prostituata romanca de 22 de ani, Mihaela Roznov, originara din Botosani. Arestarea a avut loc in data de 29 noiembrie, fiind vorba de suceveanul Decebal Savu, fost campion de kickboxing cu rezultate la nivel international.

In urma anchetelor a iesit la iveala un conflict intre doua grupuri infractionale romane adverse, ce exploatau femei. Victima, si acum internata in spital in stare foarte grava, cu arsuri de gradul trei, refuza sa colaboreze cu autoritatile, acest fapt ingreunand ancheta. Desi a fost batuta cu o bata si i s-a dat foc, Mihaela Roznov a supravietuit. Din data de 11 septembrie este internata in stare grava cu arsuri de gradul trei pe 50 la suta din corp. A fost supusa la numeroase operatii. Fapta a avut loc pe via Rocca Cencia, la Borghesiana, periferia extrema de sud-est a Capitalei. intamplarea a dus la un raspuns ferm din partea autoritatilor din Italia dar si a opiniei publice din peninsula, condamnandu-se fapta de o violenta iesita din comun.
Suceveanul a fost arestat pe via Laurentina de carabinierii din Frascati. Investigatorii au ajuns la el verificand trecutul Mihaelei. Fata era legata de un conational cu antecedente pentru exploatarea de femei, barbatul avand contacte cu o banda in lupta cu grupul lui Decebal. In plus, carabinerii au descoperit si ca in urma cu ceva timp a existat o tentativa de incendiere a apartamentului de pe Borghesiana, unde Mihaela traia impreuna cu alte conationale.

Probabil clanul lui Decebal a declarat razboi rivalilor si, potrivit investigatorilor, i-ar fi cerut Mihaelei sa lucreze pentru ei. Botosaneanca, inalta, slaba, foarte atragatoare, incasa de la 1.000 la 1.500 de euro pe noapte si uciderea sa ar fi insemnat o lovitura grea pentru „inamici”, care ar fi pierdut o sursa importanta de castig. Refuzul fetei ar fi fost pedepsit de Decebal, care, cu un complice, au agresat-o pe Mihaela. Autoritatile din Italia sunt acum pe urmele complicelui suceveanului.

www.evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.