spot_img
spot_imgspot_img
20.3 C
Vaslui
02-iun.-2024

GREU, DAR NU IMPOSIBIL

- Advertisement -

Handbal

ÎNCREZÃTOR… Interul dreapta al Vasluiului, Valentin Anton, accidentat în meciul cu Dinamo II Bucuresti se aflã în recuperare si sperã sã revinã la antrenamente odatã cu reunirea lotului pe 3 ianuarie. În ceea ce priveste returul Divizie A, Anton crede cã Vasluiul poate obtine mai multe puncte ca în prima jumãtate a campionatului.

HC Vaslui a încheiat turul Diviziei A pe locul patru cu 20 de puncte, iar interul dreapta, Valentin Anton a dezvãluit ce si-ar dori de la partea a doua a campionatului. “Este adevãrat, am terminat turul cu trei victorii consecutive care se impuneau sã le câstigãm desi au fost trei meciuri destul de grele. Nu pot sã spun cã sunt multumit cã am acumulat doar 20 de puncte deoarece se putea mai mult. Am pierdut punctul acela cu Alexandria si este posibil ca la sfârsitul sezonului sã ne parã rãu de pasul gresit pe care l-am fãcut cu acestia. Ne dorim ca în retur sã adunãm mai mult de 20 de puncte deoarece meciurile mai tari se vor disputa acasã, unde, alãturi de suporterii nostri sperãm sã facem cãteva rezultate bune”, a declarat Valentin Anton. În ultimii doi ani, HC Vaslui a ratat promovarea în prima ligã la meciurile de baraj, iar Anton regretã acest lucru, deoarece în acest an, gruparea vasluianã pare sã aibã o misiune mult mai dificilã. “Sezonul trecut si acum douã sezoane am fost foarte aproape de promovare, uitându-ne la contracandidatele noastre din sezonul acesta pot sã spun cã va fi mai greu sã ajungem la baraj, dar nu imposibil. HC Vaslui îsi doreste sã ajungã din nou la baraj si de ce nu, sã promoveze în Liga Nationalã”, a mai zis Anton. Handbalistii vasluieni vor reveni în salã pe 3 ianuarie, atunci când va avea loc reunirea lotului. Primul meci oficial va avea loc pe 16 februarie, la Vaslui, când elevii lui Liviu Gugles vor întâlni Politehnica Iasi.

Ghinionist

Valentin Anton se aflã în refacere dupã ce s-a accidentat în partida cu Dinamo II Bucuresti. Interul Vasluiului a suferit o recidivã la accidentarea pe care a suferit în urmã cu un an, însã va fi pe teren pânã la startul returului. “A degenerat o fracturã la meleola piciorului drept pe care am avut-o în urmã cu un an, dar acum sunt în perioada de refacere si îmi doresc ca pe data de 3 ianuarie când vom pleca în cantonament sã pot participa si eu”, a spus Anton.

Sãrbãtori în familie

Tânãrul jucãtor al Vasluiului se bucurã de vacantã, acasã, la Galati, urmând ca la sfârsitul lunii sã meargã împreunã cu prietena, în Cipru, pentru a petrece sãrbãtorile de iarnã împreunã cu familia. “Momentan îmi petrec vacanta cu prietenii mei, dar la sfãrsitul lunii decembrie voi merge cu iubita mea în Cipru pentru a-mi petrece sãrbãtorile alãturi de familia mea”, a adãugat interul lui HC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.