spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Furtuna a produs distrugeri în Portul Constanţa

- Advertisement -

Administraţia Naţională de Meterorologie a prelungit Codul portocaliu de furtună, emis luni dimineaţă pentru judeţul Constanţa, până la ora 11.00.

Conform informaţiilor centralizate de autorităţi, furtuna care s-a abătut asupra judeţului Constanţa încă de duminică noaptea, cu vânt puternic în rafală de până la 80-90 kilometri la oră, a impus restricţii de navigaţie pe Canalul Dunăre Marea Neagră şi Poartă Albă-Midia Năvodari, unde a fost suspendat tranzitul convoaielor cu barje.

Au fost suspendate temporar şi manevrele de navigaţie şi operaţiunile de încărcare descărcare a mărfurilor în toate porturile maritime. De altfel vântul puternic a dărâmat o macara de pe platforma societăţii Chimpex din dana 64 a Portului Constanţa, utilajul căzând peste nişte vagoane de cale ferată, fără a produce victime omeneşti.

Vântul deosebit de puternic a avariat mai multe linii de tensiune din judeţ, lăsând total fără alimentare cu apă potabilă 13 localităţi rurale şi urbane şi 12 cartiere din municipiul Constanţa.

De asemenea, în judeţul Constanţa, din pricina copacilor doborâţi pe carosabil, se circulă îngreunat, pe un fir, alternativ, pe mai multe artere rutiere: DN22, DN2A, DN3, DN22C, DN38, DN39.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.