spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

CRISTEA, NU TI-E RUSINE SÃ APARI ÎN FATA VASLUIENILOR?

- Advertisement -

Si-a bãtut joc de Ziua Nationalã a României

DE NEVOTAT… Moment penibil, sâmbãtã, de Ziua Nationalã a României, când toti vasluienii au venit în centrul orasului pentru a vedea parada militarã si depunerea de coroane. În plinã campanie electoralã, deputatul Victor Cristea, cel care în ultimii patru ani a stat ascuns în bãncile Parlamentului si nu a fãcut nimic pentru orasul pe care l-a condus timp de 16 ani, a iesit ca pãduchele în frunte si s-a urcat pe scena improvizatã din centrul orasului, crezând cã, astfel, vasluienii îl vor mai vota o datã. Cu tupeul caracteristic, Cristea a pozat în bun patriot si parlamentar autentic, desi a lãsat primãria cu datorii foarte mari, care sunt acum plãtite de toti cei 70 de mii de locuitori ai orasului, în timp ce patru ani de zile a bãtut câmpii prin Parlament. Betiile si bãtaia de joc ale acestui personaj politic pe cale de disparitie nu sunt uitate de vasluieni, care îi cer lui Cristea sã se retragã la pensie si sã lase locul unui candidat mai tânãr, dornic sã facã lucruri concrete pentru Vaslui.

A tinut-o numai în petreceri timp de 16 ani în fruntea primãriei, iar acum pozeazã în parlamentar bun si inimos. Personajul care emanã falsitate în jur este deputatul de Vaslui, Victor Cristea, cel care nu a fãcut nimic pentru orasul Vaslui si cei 70 de mii de locuitori, nici cât a fost primar si nici în calitatea sa de deputat. Sâmbãta trecutã, de Ziua Nationalã a României, acest individ care ar trebui sã meargã la pensie, nu sã mai cearã încã un vot la Parlament, s-a simtit „dator” sã aparã în fata miilor de vasluieni din centrul civic, care veniserã sã vadã festivitãtile prilejuite de Ziua Nationalã a României. La prânz, Cristea a iesit tantos din clãdirea Prefecturii, alãturi de prefectul Renga, de primarul Vasile Pavãl si de vicepresedintele Vasile Mihalachi, îndreptându-se spre scena improvizatã din centrul orasului. A luat o pozitie oficialã, mândrã, asa cum vasluienii nu l-au vãzut niciodatã, semn cã aceastã campanie electoralã îi face pe candidati sã fie mai penibili ca niciodatã. „Uite-l, mã, si pe Cristea! Ce face acolo? Nu-i ajunge cât a distrus orasul, ce mai vrea pe scenã? Vrea sã fie deputat? S-o creadã el, cã-l mai votãm încã o datã! Sã se ducã la pensie, ne-am sãturat de el”, au vociferat mai multi vasluieni, indignati de tupeul mizerabil al fostului primar. Nu i-a pãsat de vociferãrile vasluienilor, asa cum nu-i pãsa atunci când era primar de faptul cã îsi bãtea joc de oameni si îi chema „luni dimineatã, la 7.30, la primãrie”, când de fapt el era acasã si îsi revenea dupã betiile de sâmbãtã si duminicã. Dupã alocutiunile oficiale, Cristea s-a dus în multime, cu tricolorul în piept, si s-a asezat umil în mijlocul vasluienilor, sperând cã astfel va primi mai multe voturi. „Sã-si punã pofta în cui! Crede cã nu vedem ce face? Vrea sã mai fie votat? De asta a venit în mijlocul nostru, altfel era pe la bãut nu stiu pe unde. Sã nu-l mai vedem în Parlament! Nu-l votãm, multã lume nu-l mai vrea acolo!”, a spus un vasluian din apropierea fostului primar.

„Deputatul-scãunel”, alungat de oamenii din Gura Bustei!

Victor Cristea nu mai este dorit de vasluieni, care s-au sãturat de ineficienta acestui deputat de toatã jena. Cu câteva zile în urmã, „deputatul-scãunel” a ajuns în suburbia Gura Bustei, în campanie electoralã. Timp de patru ani, nu a stiut sã treacã prin aceastã zonã, însã acum, brusc, a devenit preocupat de problemele vasluienilor. Un cetãtean din aceastã suburbie a fost la un pas sã-l ia la bãtaie pe deputat. „Domnule, nu ti-e rusine sã vii aici? Cât ai fost primar ai distrus orasul ãsta, acum vii sã ne ceri voturi? Stii cã nu avem apã potabilã, cã avem WC-uri în fundul curtii, ca la tarã? Dumneata esti vinovat, nu ai fãcut nimic atât timp cât ai stat la primãrie pe banii nostri. Nu te votãm”, a spus fostul militar, acum locuitor al suburbiei Gura Bustei. „Ce sã mai caute aceastã persoanã la noi? A uitat de câtã lume si-a bãtut joc când era la primãrie? Sper cã vasluienii nu au uitat si îl vor pune la punct, ne-am sãturat de betiile lui, nu a fãcut nimic pentru Vaslui. Sã se ducã la liceu, la pensie, sã ne lase în pace”, au mai strigat locuitorii din Gura Bustei, dupã ce Cristea a sters-o în Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.