spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

RUPETI BLESTEMUL

- Advertisement -

COMPLEX… Vasluiul poate profita de pasii gresiti fãcuti ai pandurilorsi poate urca din nou pe podiumul Ligii I. Dupã ce au câstigat la scor de neprezentare în fata formatiei CSMS Iasi, „galben-verzii” vor evolua runda aceasta tot pe teren propriu, oaspete fiind echipa Rapid Bucuresti. Giulestenii reprezintã un adevãrat complex pentru trupa lui Viorel Hizo, Vasluiul nereusind sã câstige în fata Rapidului din martie 2010.

Forma foarte proastã pe care o traverseazã giulestenii si situatia tensionatã din jurul clubului bucurestean îi fac pe „galben-verzi” favoriti în meciul de duminicã seara. Viorel Hizo a pregãtit meciul cu Rapid foarte atent si îsi doreste ca pauza de iarnã sã îl prindã pe podium, de unde sã poatã ataca prima pozitie începând din primãvarã. Cu exceptia lui Coman, „Dulãul” se va putea baza pe toti ceilalti titulari si va încerca sã profite de conjuctura în care se aflã adversarul pentru a rupe blestemul numit „Rapid”. “A fost o perioadã mai lungã pe care am petrecut-o la Rapid, este o parte din cariera mea acolo, dar asta nu înseamnã cã nu îmi doresc sã cîstig jocul. Îmi doresc sã cîstig si fac tot posibilul sã cîstig acest joc. Va fi un meci greu pentru noi tinând cont cã, în ultimii doi ani, Rapidul ne-a învins la Vaslui si sper ca de aceastã datã sã putem sã facem un joc bun si sã reusim sã cîstigãm. Avem mare nevoie de cele trei puncte.”, a declarat antrenorul Viorel Hizo. Cea mai importantã problemã a „Dulãului” este situatia medicalã a portarului Dani Coman. „Dani s-a antrenat astãzi(n.r vineri) foarte putin deoarece are ceva probleme în momentul în care vrea sã loveascã mingea. Dacã era sã jucãm astãzi(n.r vineri), el sigur nu putea sã evolueze”, a mai spus Viorel Hizo. La antrenamentul de vineri dimineatã, la stadion si-a fãcut aparitia, spre mirarea tuturor, si Ousmane N’Doye. Senegalezul urmeazã încã un program de recuperare, care merge însã mai bine decât ar fi asteptat medicii. Ousmane s-a pregãtit în sala de fortã si nu va putea intra cu Rapidul.
Viorel Hizo ar putea începe meciul în urmãtoare formulã: Coman – Milanov, Varela, Celeban, Sãlãgeanu – Caue, Jumisse – Antal, Stanciu, Sânmãrtean – Niculae.
Meciul dintre FC Vaslui si Rapid va avea loc duminicã, pe stadionul „Municipal”, începând cu ora 20:30, partida urmând sã fie televizatã de Digisport 1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.