spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Numirea şefilor DNA şi MP şi implementarea noilor coduri, teme discutate de ministrul Pivniceru şi ambasadorul Olandei

- Advertisement -

Procedura de numire a procurorului general şi a şefului Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi implementarea noilor coduri au fost temele discutate în cadrul întâlnirii dintre ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, şi ambasadorul Olandei, Johannes Hendrik Mattheus Van Bonzel.

Potrivit unui comunicat al MJ transmis AGERPRES, Mona Pivniceru a avut luni la sediul ministerului o întâlnire bilaterală cu ambasadorul Olandei în România, Johannes Hendrik Mattheus (Matthijs) Van Bonzel.

În cadrul discuţiilor au fost abordate subiecte privind procedura de numire a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„Oficialul olandez a fost interesat, de asemenea, de măsurile luate de Ministerul Justiţiei în vederea implementării noilor coduri. În acelaşi cadru, a fost reiterată disponibilitatea Ambasadei Olandei de a finanţa, în cursul anului viitor, proiecte necesare pentru intrarea în vigoare a codurilor”, se arată în comunicat.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.