spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Steven van Groningen (CIS): Vrem predictibilitate în România

- Advertisement -

Investitorii străini vor o mai mare predictibilitate a mediului economic în România, stabilitate legislativă iar Guvernul să fie un administrator eficient, a arătat, marţi, preşedintele Consiliului Investitorilor Străini, Steven van Groningen.

‘Ce aşteptăm de la noul Guvern este să vedem o mai mare predictibilitate a mediului economic. Să fie un bun administrator. Să rezolve problema taxelor, să colecteze eficient. Să fie transparent, să existe o prioritizare a proiectelor şi să finalizeze proiectele pe care le-a început. Vrem să vedem un mai bun proces de consultări cu toate părţile. Vedem că legile sunt modificate prin ordonanţe de urgenţă. Este necesară o mai mare stabilitate legislativă şi a celor cu care purtăm dialogul. Aceştia se schimbă prea des’, a declarat, pentru AGERPRES, Steven van Groningen.

Presedintele CIS a spus că este necesar un dialog constant cu Guvernul.

‘Mesajul nostru este predictibilitate, prioritizare şi bună administrare’, a subliniat van Groningen.

Camera de Comerţ Britanico Română şi Consiliul Investitorilor Străini în România organizează, marţi, un breakfast briefing, în care preşedintele Consiliului Investitorilor Străini, Steven van Groningen, va vorbi despre situaţia României din 2012 şi previziunile pentru 2013.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.