spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Cântăreaţa Fiona Apple şi-a amânat turneul pentru a fi alături de căţeluşa ei în ultimele zile ale vieţii

- Advertisement -

Cântăreaţa americană Fiona Apple şi-a amânat turneul sud-american pentru a fi alături de căţeluşa ei pitbull, care suferă de cancer, în ultimele zile ale vieţii, a anunţat artista, citată de AFP. Ea a adăugat că nu vrea să fie una din acele ‘femei care pun cariera înaintea dragostei’.

Cu câteva zile înainte de prima etapă a turneului, pe 27 noiembrie în Brazilia, cântăreaţa de 35 de ani a scris pe contul ei Facebook: ‘Iată ce se întâmplă: am o căţeluşă, Janet, care suferă de aproape doi ani de o tumoare la piept, care creşte încet-încet. Ştiu că se apropie ora când nu va mai fi câine şi se va transforma într-o parte a Întregului: va fi în vânt şi pământ, în zăpadă şi în sufletul meu, indiferent unde ar merge’, scrie Fiona Apple într-un text de patru pagini scris de mână, fotografiat şi postat pe pagina ei de Facebook.

‘Nu o pot părăsi acum, vă rog să mă înţelegeţi…Nu pot merge în America de Sud’, a adăugat ea.

Cântăreaţa de rock alternativ, laureată a unui premiu Grammy în 1997 pentru ‘Criminal’, nu a precizat dacă spectacolele anulate vor fi reprogramate şi nici noile date.

Fiona Apple, militantă de mulţi ani pentru cauza animalelor, spune că Janet avea patru luni când a adoptat-o, salvând-o din mâinile organizatorilor de lupte de câini din Los Angeles. ‘Voi sta acasă, să o aud sforâind şi ascultând cea mai groaznică respiraţie pe care o poate avea un înger’, mai scrie Apple.

Autoare a patru albume de oarecare succes şi cu texte considerate de admiratori poetice, dar absconse de detractori, Fiona Apple a fost câţiva ani partenera cineastului Paul Thomas Anderson, realizatorul filmelor ‘Magnolia’ (1999), ‘There will be blood’ (2007) şi ‘The Master’ (2012).

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.