spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

STOMATOLOG ȘANTAJAT PENTRU 10.000 DE EURO

- Advertisement -

O pacientă a fost reținută și dusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău pentru că ar fi șantajat un stomatolog. Ea i-ar fi cerut acestuia 10.000 de euro ca să nu divulge autorităților și presei că i s-ar fi făcut o lucrare greșită.

O pacientă de aproximativ 40 de ani a fost săltată ieri de mascați chiar de pe scaunul stomatologului. Polițiștii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) Bacău au descins în cabinet, de unde au luat-o pe sus pe femeie și au dus-o la Parchet. Pacienta este acuzată că ar fi încercat să își șantajeze medicul stomatolog, încercând să obțină de la acesta o sumă de bani deloc neglijabilă.

Pacienta spune că dentistul i-ar fi făcut o lucrare greșită, amenințându-l că va face publică toată tărășenia și că se va duce glonț la autorități și la presă. Stomatologul ar fi contactat poliția și apoi i-ar fi dat femeii bani marcați, când aceasta s-a dus ieri la cabinet. Pacienta ar fi cerut 10.000 de euro pentru păstrarea liniștii. L-am contactat telefonic pe doctorul șantajat, dar acesta a refuzat să comenteze.

Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Femeia așteaptă acum să vadă dacă va primi mandat de arestare pentru 29 de zile de la judecători sau dacă va fi cercetată în stare de libertate.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.