spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Medicul estetician al vedetelor va fi cercetat în libertate, a decis definitiv CAB

- Advertisement -

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis marţi, definitiv, cercetarea în libertate a medicului estetician Kasem Abu Bakr Naser, după ce a respins recursul procurorilor la decizia anterioară a Tribunalului Bucureşti care hotărâse să nu-l aresteze preventiv într-un dosar în care este acuzat de o evaziune fiscală de aproximativ 100.000 euro.

Kasem Abu Bakr Naser a fost reţinut pe 13 noiembrie de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub acuzaţia că a efectuat aproximativ 140 de operaţii de mărire a sânilor, pentru care a cerut între 4.500 şi 7.500 de euro, însă costurile intervenţiilor nu au fost înregistrate în contabilitate şi astfel nu plătea taxe către stat.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat pe 12 noiembrie patru percheziţii domiciliare, dintre care două au vizat locuinţele medicului şi ale contabilului său.

Kasem Abu Bakr Naser era cunoscut în lumea mondenă pentru intervenţiile de mărire a sânilor, la serviciile sale apelând numeroase vedete autohtone.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.