spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

„Sunt un om al faptelor”

- Advertisement -

Jurnal electoral

AMBITIOASA …dar mai ales mandrã de valorile si educatia pe care a primit-o crescând la tarã, într-o familie de tãrani, în care bunica ei i-a spus cã „toti oamenii sunt trecãtori, dar nu toti trecãtorii sunt oameni ori Ana a fost crescutã sã fie si sã rãmânã om”, Ana Birchall este doctor în drept, fiind primul român care a fost admis la cele mai bune scoli de drept din lume. Scolitã în SUA, la Yale Law School (scoala care a dat cei mai multi presedinti de state), cu o bogatã experientã de avocat atât în tarã cât si în strãinãtate, Ana Birchall are, în genere, atitudine de combatant redutabil având mândria lucrului bine fãcut pentru cã „numai faptele fac sã cunoastem ceea ce suntem cu adevãrat si ceea ce ai în cap si în suflet este adevãratã ta zestre” dupã cum ne spune însãsi Ana Birchall.

Din 2003 Ana Birchall a revenit în tarã împreunã cu familia si s-a implicat în viatã publicã si politica fiind initiatoarea unor proiecte de succes în domeniul social pentru sustinerea familiilor tinere, al educatiei, al atragerii de fonduri europene si al politicii externe fiind o apãrãtoare a drepturilor si intereselor românilor si a României. Cu atitudinea ei bãtãioasa, de ce sã nu fie Ana Birchall potrivitã pentru a-i reprezenta pe vasluienii, care acum mai mult decât oricând au nevoie de oameni care sã se zbatã pentru ei?!

De ce Vaslui, de ce Colegiul Zorleni?

Este întrebarea cu care este bombardatã Ana Birchall, inclusiv de cãtre noi. Rãspunsul ei este pe cât de simplu pe atât de dezarmant: „Eu nu am fost niciodatã parlamentar si am ales sã vin aici pentru cã, aici, pe Valea Tutovei experienta si relatiile mele internationale pot fi cel mai bine puse în valoare si valorificate pentru a aduce investitii, pentru a crea locuri de muncã, pentru a initia proiecte legislative care sã repare nedreptãtile guverntãrii Boc, Bãsescu PDL pentru cã pur si simplu am ambitia ca pe aceastã „Vale a Plângerii” cum mai este cunoscutã Valea Tutovei sã rasarã si soarele. De la Zorleni, Vinderei, Grivita, Fruntiseni, Pogonesti, Tutova, Ivesti, Pochidia, Ciocani, Perieni, Coroiesti, Bãcani, Pogana, Ibanesti, Iana, Puiesti, Al. Vlahutã, Gherghesti, pânã la Voinesti si Dragomiresti sunt norocoasã cu locuri frumoase, binecuvântate de Dumnezeu, cu un peisaj care îti odihneste si îti încântã privirea, cu oameni gospodari, cu primari care se zbat sã realizeze si sã gãseascã finantare pentru proiectele de infrastructureã, pentru a crea locuri de muncã, pentru a repara nedreptãtile PDL-ului (acum revopsit în ARD), pentru a face viata mai bunã locuitorilor din acest frumos Colegiu. În Colegiul Zorleni este atat de multã treabã de fãcut. Stiu cã împreunã cu echipa USL, atât la nivel local, cât si la nivel central, cu Guvernul României, ne vom tine de cuvânt si vom punem capãt nedreptãtilor lui Bãsescu si PDL-ului. Pe 9 decembrie doar împreunã vom face dreptate si am incredere cã romanii vor iesi la vot si vor taxa minciunile si nedreptãtile lui Bãsescu si PDL”, ne-a declarat Ana Birchall.

„Mã doare când vãd atâta dezamãgire”

„În aceste zile m-am întâlnit cu sute de locuitori de pe Valea Tutovei si mã doare când vãd atâta dezamãgire, pe care o înteleg, pentru cã de mult prea multe ori au fost pãcãliti, iar visele si sperantele le-au fost înselate. dar sunt încrezãtoare pentru cã stiu cã pe mine mã vor judeca nu pentru ceea ce au promis si nu au fãcut altii, ci pentru ceea ce am fãcut si voi face eu cu sprijinul fiecãruia. Tocmai pentru cã nu am fost niciodatã parlamentar am ambitia sã fac treabã bunã astfel încat sã pot veni oricând în Colegiul meu sã mã uit în ochii oamenilor sã le spun adevãrul, sã le raportez ce am fãcut, cât am putut sã realizez stiind cã mereu cã m-am zbatut sã le reprezint cu cinste interesele la Bucuresti. Sã stiti cã în Valea Tutovei am întâlnit primari extraordinari, oameni destoinici, care chiar muncesc pentru comunitãtile lor. Au proiecte deja depuse, dar, din pãcate, finantãrile întarzie. De aceea vreau sã facem o echipã efficientã si sã ne zbatem pentru ca viata oamenilor de aici sã fie mai bunã, mai frumoasã. Sunt convinsã cã se poate dacã este omul potrivit la locul potrivit” ne declarant încrezatoare Ana Birchall.

Ana Birchall ar putea deschide la Bucuresti multe usi pentru Vaslui!

Poate faptul cã s-a nãscut si a crescut într-o familie de tãrani simpli, ar putea sã fie un element important în felul în care Ana Birchall se va raporta la Colegiul Zorleni si va încerca sã înteleagã, dar si sã pledeze pentru viata acestor vasluieni sãraci. Planuri are, proiecte au primarii, banii lipsesc, însã, dacã în înteresul acestor comunitãti, Birchall, un membru destul de influent la vârful USL-ului, va sti sã convingã autoritatile centrale sã îsi îndrepte atentia spre vitregitul Vaslui, atunci va dovedi cã este deputatul de care Colegiul Zorleni are si va avea nevoie!

Birchall, un CV impresionant!

Ana Birchall are 39 de ani, este cãsãtoritã de 14 ani, fiind mama unui baietel în vârstã de 11 ani si jumãtate, Andrei, cea mai mare realizare a vietii ei, asa dupã cum ne spune cu mândria de mama.

Licentiatã în Drept, a desfasurat o perioadã activitatea de avocat, a fost consilier al Ministrului Afacerilor Externe, lector universitar la Universitãtile „Ovidiu” Constanta si „Dimitrie Cantemir” Bucuresti, iar în prezent este consilier al Primului Ministru.

Studii:

2000-2002 – Doctorat in drept Yale Law School (J.S.D.) Yale University SUA .

1999-2000 – Masterat in drept (L.LM.), Yale Law School, Yale University, SUA . Absolvit magna cum laude in cursuri precum Dreptul Falimentului, Reorganizare Financiar – Bancara si Comercialã si Dreptul International.

1991- 1996 – Facultatea de Drept si Relatii Internationale „Nicolae Titulescu” – (anual bursã de merit, Sef de Promotie). 1996 Licentiatã în Stiinte Juridice, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.