spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

Vasluienii se întreabã: de ce Marius Arcãleanu si nu altul?

- Advertisement -

Oameni noi pentru Parlament

Marius Arcãleanu candideazã la Camera Deputatilor în Colegiul nr. 1 Vaslui din partea Aliantei România Dreaptã (ARD) deoarece corespunde convingerilor si principiilor sale pro-europene si pro-democratice, atitudine de care tara are nevoie pentru a putea functiona în mod corespunzãtor. „Sunt dintre cei 75% candidati noi ai Aliantei România Dreaptã (ARD) care nu au mai detinut pânã acum un mandat de deputat sau senator în Parlamentul României. Legislativul României are nevoie de oameni noi, apropiati de cetãteni, care respectã votul primit. Am asistat în ultima vreme, mai exact în ultimile 6 luni, de când Guvernul USL este la conducere, la încãlcarea repetatã a Constitutiei, la nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale, la sfidarea Uniunii Europene si a Statelor Unite ale Americii. Aceastã atitudine nu face altceva decât sã ne izoleze pe plan extern si sã ne priveze de beneficiile pe care le avem în urma statutului nostru de membru al Uniunii Europene. Dacã actuala Guvernare continuã sã actioneze fãrã a tine cont de consecintele negative pe care le provoacã, noi ca cetãteni vom avea de suferit în continuare. Derapajele de la democratie din aceastã varã au efecte deja vizibile – fondurile europene sunt blocate, România a ratat intrarea în spatiul Schengen, iar raportul din decembrie pe justitie se anuntã unul dur, ca sã nu mai mentionãm cã cel din varã a pus sub semnul întrebãrii nerespectarea statului de drept. Eu personal îmi doresc ca România sã aibã o justitie puternicã si independentã, care sã-i tragã la rãspundere pe toti cei care încalcã legea, inclusiv pe politicieni, în care nimeni sã nu fie protejat.

Desi sunt mai tânãr decât alti candidati, am destulã experientã de viatã. Lucrez încã din perioada studentiei, pentru cã am apreciat dintotdeauna munca si voi sustine efortul individual al salariatilor, al micilor întreprinzãtori, al liber-profesionistilor si al agriculturilor. Economist de profesie, stiu cã fãrã crearea de noi locuri de muncã, eficientizarea economiei si implicit, venituri decente pentru oameni, nu putem contribui la dezvoltarea României.

Programul de Guvernare al ARD a fost gândit în urma unor calcule realiste, sprijinã economia si va fi capabil sã reporneascã România”, spune Arcãleanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.