spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

Florin Ciurariu promite: „Mã voi bate pentru a redeschide Spitalul de la Negresti”

- Advertisement -

PROMISIUNI… Campania electoralã din Colegiul Negresti se tensioneazã pe zi ce trece, iar subiectul cel mai dureros pentru oamenii din zonã este faptul cã un spital modernizat si functional, cum este cel din orasul Negresti, stã închis. Cu câteva zile în urmã, fostul membru al Guvernului Boc, Rãzvan Murgeanu, trimis de la Bucuresti drept candidat ARD pe Negresti, îsi turna cenusã în cap si spunea cã închiderea spitalului Negresti a fost o mare prostie. „Nu mã intereseazã scuzele domnului Murgeanu, dupã cum nici pe oamenii din Negresti nu-i intereseazã ce spune acum. A fost la guvernare si a închis spitalul, iar acum vine la Negresti si spune cã a fost o eroare. Eu mã voi bate pentru a redeschide spitalul Negresti, pentru cã zeci de mii de oameni din colegiul în care candidez au nevoie de servicii medicale”, a spus Florin Ciurariu.

„Unul dintre contracandidatii mei a spus cã a fost o eroare închiderea spitalului de la Negresti, dar eu spun cã a fost mai mult decât o eroare. Închiderea unui spital care însemna foarte mult pentru comunitate nu poate fi reparatã cu câteva regrete din partea unui contracandidat care a fost la guvernare. Aceastã gresealã a costat foarte mult orasul, plus cã au crescut cheltuielile cu deplasãrile ambulantelor din zona Negresti tocmai la Vaslui. Din punct de vedere economic, ceea ce au fãcut cei din fostul Guvern Boc cu spitalul Negresti a fost o mare gresealã. Mai este un lucru care trebuie spus. Imediat ce spitalul s-a închis, a apãrut o firmã care a semnat un contract cu primãria si Consiliul Local. S-a semnat o hotãrâre de consiliu local, dupã care tot consiliul local a anulat acea asociere. Acum, firma în cauzã cere daune de milioane de lei si este un proces pe rol, iar din cauza asta nu se poate redeschide asa de repede spitalul, asa cum îmi doresc. De asta spun cã nu putem accepta sã vii sã spui acum, dupã ce ai stat lângã Emil Boc si Elena Udrea si ai contribuit la închiderea acestui spital, cã îti pare rãu. A fost o eroare pe care cei din PDL au fãcut-o în mod intentionat”, a spus, ieri, Florin Ciurariu, în cadrul unei conferinte de presã.

Bichinet are încredere maximã în Ciurariu

Florin Ciurariu îsi pune la zid contracandidatul de la ARD si spune cã electoratul nu va accepta sã audã cã, dupã ce au închis spitalul, cei din alianta România Dreaptã vor acum sã-l redeschidã. „Nu au nicio scuzã pentru ce au fãcut, cei de la PDL. Vrem ca procesul aflat pe rol sã se termine cât mai repede si mã voi bate la Guvern pentru a redeschide acest spital”, a mai completat candidatul USL la Camera Deputatilor pentru Colegiul Negresti. Corneliu Bichinet, fostul presedinte al CJ Vaslui, spune cã greseala celor de la PDL nu va putea fi reparatã prea usor. „Un ministru iresponsabil, de la UDMR, a închis 71 de spitale, printre care si cel de la Negresti. Se spune cã atunci când se închide un spital se deschide un cimitir. Cred cã dl. Florin Ciurariu va fi capabil sã se batã pentru a redeschide acest spital, care este inima întregului colegiu”, a completat Bichinet.

Doina Silistru vrea cadastru gratuit pentru tãranii vasluieni

Senatorul USL Doina Silistru face echipã bunã cu Florin Ciurariu pe zona Negresti. „Cu dl. Ciurariu, dar si cu dl. Bordeianu, pe Colegiul Vaslui rural, facem echipã foarte bunã, o campanie curatã, în care ne prezentãm ceea ce vrem sã facem. Nu atacãm pe nimeni, dar dacã vom fi atacati vom riposta. Sunt convinsã cã USL, prin programul de guvernare pe care-l are, va face ca si zona Vasluiului sã progreseze în urmãtorii ani. Agricultura este o parte importantã a acestei zone si programul nostru de guvernare este legat de soarta zecilor de mii de fermieri din judet. Avem în judet peste 300 de mii de hectare de teren arabil, care au mare nevoie de ajutor din partea Guvernului pentru a fi lucrate. În special, oamenii de la tarã cer sã fie sprijiniti în a rezolva problemele de cadastru, pentru a se asocia. De aceea, anunt cã mã voi bate pentru ca cadastrul în astfel de cazuri sã se facã gratuit, iar efectele se vor vedea în scurt timp”, spune senatorul Silistru, care este la a treia campanie pentru Senatul României.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.