spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Bãiatul meu nu e în stare de asa ceva!

- Advertisement -

Mama tânãrului care a violat o fatã de 14 ani:

SUPÃRARE Mama lui Ionut Fulga, tânãrul de 26 de ani, arestat dupã ce a violat o copilã de 14 ani, îsi apãrã fiul. Femeia spune cã bãiatul ei nu e în stare de asa ceva si cã acum, dupã cele întâmplate, îi este rusine sã mai scoatã capul în lume. Sãtenii din Cretesti spun cã Ionut si-a petrecut mai mult timp prin puscãrii decât acasã. De bunã-credintã, tatãl adolescentei l-a rugat pe tânãr sã aibã grijã de fatã si de bãiatul mai mic, cât timp el este plecat la muncã. Numai cã, singur în casã cu copila, s-a nãpustit asupra ei cu palmele si i-a cerut sã întretinã raporturi sexuale cu el. A violat-o în cimitir si în pãdure, iar în momentul în care a fost ridicat de politisti, zâmbea si trãgea tacticos dintr-o tigarã.

Nuta Fulga este disperatã. A avut o viatã grea si, desi face parte dintr-o familie bunã, îsi plânge soarta. Femeia nu crede cã fiul ei este în stare sã batjocoreascã o copilã. Pune totul pe seama lipsei de ocupatie a tinerilor din ziua de azi. „Neam de neamul nostru nu a stat prin puscãrii. Nu stiu ce a fost în mintea copiilor mei. Ionut nu este în stare sã facã asa ceva. A venit acasã de vreo trei sãptãmâni. Mergea în pãdure si culegea bureti. Îi vindea la piatã, în Husi si fãcea un bãnut. Aducea si acasã o pâine, un tacâm. Nu e un copil violent, nu era agresiv. A mai fãcut prostii, s-a luat cu altii si a cãzut în capcanã, dar eu nu-l cred capabil sã violeze o fetisoarã de 14 ani. E un lucru foarte rusinos ce s-a întâmplat. Nu stiu ce a fost în mintea lui! Ieri (n.r. luni) trebuia sã îsi ia buletinul si sã plece la muncã în Brasov, la o fabricã de ulei”, spune Nuta Fulga. E constientã cã fiul ei nu e usã de bisericã. A stat de vorbã cu tatãl fetei, cu adolescenta, dar nu stia cã violul s-a consumat pe un mormânt. „Nu stiu dacã a fost în cimitir. Mie fata mi-a zis cã a fortat-o în casã si în baie. Am vãzut-o cã e vânãtã pe fatã. Nu îmi dau seama cum s-a ajuns la treaba asta. Eu am vorbit cu el foarte putin. Mi-a zis cã a stat cu bãietii de vorbã. Cu câteva zile înainte, am înteles cã a lovit un tânãr din sat care a încercat sã se ia de fata asta. Nu o iubea, nu e vorba de asa ceva. El abia venise acasã. Nu o cunostea asa de bine. Mi-a fãcut mare supãrare copilul ãsta! Se întoarce la puscãrie, ce pot eu sã mai fac?! Mai bea, asta recunosc, stiu, dar violent nu era”, a mai spus femeia.

„Râdea ca prostul si fuma, ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat!”

Localnicii din Cretesti au aflat de trauma prin care a trecut minora si spun cã locul agresorului e la puscãrie. „Individul ãsta e un nenorocit, a venit din puscãie de câteva sãptãmâni si deja s-a apucat de prostii. Tatãl ei l-a lãsat în casã sã aibã grijã de copii si el, uite ce a fãcut! A nenorocit fata! A încercat sã o violeze în baie, dar a intrat peste ei fratele mai mic al fetei. A fugit copilul în sat si a anuntat politia. Pânã sã ajungã politia, el a luat fata si a dus-o în cimitir, pe un mormânt, si si-a bãtut joc de ea. A auzit gãlãgie, cum îl cãutam noi cu politia, a vãzut lanternele si a târât-o în pãdure. Iar a violat-o. În timpul ãsta, noi l-am cãutat pe unde ne-am priceput: printre morminte, pe deal, prin colibe. Ne-a fost teamã cã a omorât-o. Pânã la urmã fata a ajuns acasã, iar el a fost încãtusat. Râdea ca prostul si trãgea din tigarã, ca si cum nu se întâmplase nimic. A distrus viitorul unui copil. Stiam cã e gãinar, dar nu ne asteptam sã fie si violator. Numai prin puscãrii a stat, cartea nu i-a plãcut. Cred cã îi place în puscãrie!”, a declarat Mihai Zaharia. În urmã cu douã seri, Fulga a fost arestat. Zadarnic a încercat sã-i convingã pe anchetatori cã nu e vinovat si cã fata a vrut sã meargã cu el. „Tânãrul a pãtruns fãrã drept în locuinta pãrintilor minorei, cunoscând faptul cã acestia nu sunt acasã. I-a cerut minorei sã întretinã raporturi intime cu el, însã fata l-a refuzat si a lovit-o peste fatã. A dus minora în cimitirul din apropiere unde a obligat-o sã întretinã relatii sexuale. Ulterior, a fortat minora sã meargã într-o pãdure din apropiere unde a obligat-o din nou sã întretinã raporturi sexuale. Instanta a emis pe numele sãu mandat de arestare preventivã pentru 29 de zile, pentru viol, violare de domiciliu si lipsire de libertate”, a declarat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Pentru fapta sa, tânãrul riscã sã stea pânã la 25 de ani dupã gratii. În luna septembrie, el a fost eliberat conditionat din puscãrie, unde a stat aproximativ un an de zile pentru furt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.