spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
28-mai-2024

Vasile Blaga: Îi cerem lui Victor Ponta să continue lista celor care trebuie să părăsească Guvernul

- Advertisement -

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a cerut, marţi, premierului Victor Ponta să-i schimbe din funcţie şi pe ceilalţi trei miniştri declaraţi incompatibili de Agenţia Naţională de Integritate.

„În urmă cu puţin timp am aflat că domnul Ponta l-a demis din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului pe domnul Dan Mihalache. Motivaţia: declaraţii antiamericane. Mi se pare puerilă în condiţiile în care domnia sa nu a tresărit la numeroasele declaraţii antiamericane ale co-preşedintelui USL Crin Antonescu şi a preşedintelui PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu”, a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că în urmă cu şase luni, la instalarea în fruntea Executivului, Victor Ponta a afirmat că are „cel mai cinstit Guvern de după Revoluţie”.

„Tocmai pentru a face curăţenie îi cerem să continue lista celor care trebuie să părăsească Guvernul, s-o completeze nu numai cu domnul Mihalache, astăzi, dar şi cu cei trei miniştri declaraţii incompatibili de către ANI”, a spus Vasile Blaga.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, şi-a înaintat marţi demisia din funcţie, aceasta fiind acceptată de premierul Victor Ponta.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.