spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Operaţii estetice efectuate fără să fie evidenţiate în contabilitate. O persoană a fost reţinută

- Advertisement -

O persoană care în 2011 şi 2012 a făcut mai multe intervenţii chirurgicale estetice fără să le evidenţieze în actele contabile a fost reţinută, fiind acuzată de evaziune fiscală, informează, marţi, Poliţia Română.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, cu sprijinul jandarmilor, au făcut luni patru percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în evaziune fiscală, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Anchetatorii au stabilit că liderul grupării a efectuat, în perioada ianuarie 2011 – octombrie 2012, mai multe intervenţii chirurgicale estetice, în urma cărora a obţinut importante sume de bani, pe care nu le-a evidenţiat în actele contabile, neeliberând chitanţe sau facturi fiscale.

Acesta a fost reţinut şi încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei, fiind cercetat pentru evaziune fiscală.

În urma percheziţiilor au fost duse la audieri mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

MEDIAFAX.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.