spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Ion Diaconu a demisionat de la conducerea societatii Modern Calor

- Advertisement -

Ion Diaconu a luat decizia de a-si da demisia de la conducerea societatii Modern Calor. Prin intermediul unui comunicat de presa, acesta isi justifica alegerea facuta, considerand ca a facut acest pas pentru binele societatii, angajatilor si botosanenilor abonati la sistemul centralizat al municipiului.

Decizie anticipata de unii, asteptata de altii

Ion Diaconu sustine ca decizia luata poate era asteptata de unii, surprinzatoare pentru altii, avand in vedere ca avea un contract de management semnat pe patru ani.
„Am luat astazi o decizie care pe multi ii va surprinde, altii poate au anticipat-o, iar unii chiar o asteptau. Demisionez din functia de director general al societatii Modern Calor. Asta desi am un contract de management perfect valabil, care, in conditiile realizarii indicatorilor de performanta, mi-ar fi asigurat nestingherit ducerea mandatului pana la capat. Si nu exista niciun motiv sa nu realizez respectivii indicatori”, a declarat Ion Diaconu.
La plecarea sa, directorul general al Modern Calor sustine ca are sentimentul ca a construit ceva bun, ca lasa in urma o societate care a devenit un model pentru multe orase din tara. Din punctul sau de vedere, Modern Calor este acum un nume respectat in domeniul termoficarii din Romania, respect castigat in timp si cu multe eforturi.
In acelasi timp, precizeaza ca unitatea de la conducerea careia pleaca este una producatoare de profit, care nu are datorii la bugetul de stat, o societate cu o organigrama dimensionata corect.
„Pastrarea functiei cu orice pret ar fi o chestiune subiectiva din partea mea, care in timp ar fi daunat intereselor societatii si poate chiar angajatilor acesteia. Acum, ii revine Consiliului Local si conducerii Primariei Botosani misiunea sa gaseasca varianta optima pentru ocuparea postului la care eu am renuntat. Nu pot decat sa-i urez mult succes celui caruia ii va reveni misiunea sa preia conducerea societatii Modern Calor si sa ii promit sprijin neconditionat, in conditiile in care va considera ca ii poate fi util”, a completat Ion Diaconu.

Demisia lui Diaconu, ceruta de doua luni de Portariuc

Demisia directorului general de la Modern Calor era un previzibila, avand in vedere ca edilul municipiului, Ovidiu Portariuc, s-a declarat nemultumit de managementul lui Ion Diaconu la conducerea societatii. Dupa preluarea mandatului, edilul municipiului Botosani a declarat ca este nemultumit de actul managerial al unitatii subordonate Consiliului Local.
„Exista deficiente grave in ceea ce priveste managementul Modern Calor. O arata numarul mare de cetateni care vin in audiente si se plang de diverse probleme. Mare parte se plang de existenta unor facturi pentru incalzirea in spatiile comune, problema cunoscuta de ceva timp”, declara Ovidiu Portariuc, acum doua luni.
Demisia din functie a lui Ion Diaconu este una previzibila, avand in vedere ca acesta este prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal.

www.evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.