spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Vasile Blaga: PDL a decis retragerea susţinerii politice a lui Alin Trăşculescu

- Advertisement -

Deputatul Alin Trăşculescu a fost înlocuit de la şefia PDL Vrancea, fiindu-i retrasă totodată şi susţinerea politică, a anunţat luni preşedintele democrat-liberal, Vasile Blaga.

El a precizat că în cursul zilei de luni va fi desemnat un interimar la conducerea organizaţiei PDL Vrancea.

”Listele electorale sunt definitive, ele nu mai pot fi modificate, nu poate fi retras. Astăzi va fi înlocuit din funcţia de preşedinte de organizaţiei. În momentul în care se va prezenta în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă din partea procurorilor şi va fi arestat va fi dat afară din partid”, a declarat Blaga.

Potrivit acestuia, liderul deputaţilor PDL Mircea Toader trebuie să asigure prezenţa la votul din plenul Camerei Deputaţilor a parlamentarilor democrat-liberali pentru ridicarea imunităţii lui Alin Trăşculescu.

Deputatul Alin Trăşculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătura privată şi instigare la spălare de bani. Reţinut de procurorii anticorupţie în noaptea de sâmbătă spre duminică în timpul unui flagrant de luare de mită, Trăşculescu a fost eliberat luni dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.