spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

COLEGIUL 10 CAMERA DEPUTAȚILOR – ADVERSARII VOR SĂ SCAPE DE VLASE CU PROIECTE ȘI AUDIENȚE

- Advertisement -

În Colegiul 10 pentru Camera Deputaților bătălia va fi crâncenă. Petrică Mihăilă, candidatul ARD, se crede deja câștigător.

Colegiul electoral nr. 10 pentru Camera Deputaților are în componență comunele Huruiești (primar PSD), Tătărăști (PNL), Corbasca (PNL), Pâncești (PSD), Sascut (PDL), Valea Seacă (PSD), Orbeni (PSD), Parava (PDL), Cleja (PSD), Faraoani (UNPR), Răcăciuni (PNL), Urechești (PDL), Coțofănești (PSD), Căiuți (PSD) și Găiceana (PSD). Numărul alegătorilor din listele electorale permanente este de 56.666. În acest colegiu candidează Gabriel Vlase (USL), Petrică Mihăilă (ARD), Cezar Izvoranu (PER), Ioan Dascălu (PP-DD) și Laurențiu Pogar (UDMR).

Gabriel Vlase, deputatul în funcție, se prezintă cu bilanțul

Gabriel Vlase este deputatul în funcție în acest colegiu. Este cunoscut ca fiind un apropiat al liderului PSD Viorel Hrebenciuc și într-un conflict permanent în partid cu Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean. “Eu merg în fața electoratului cu ceea ce am făcut în opt ani. Am lucrări începute, altele în curs de derulare, unele finalizate, altele la stadiu de proiect. În campanie nu voi face altceva decât să le prezint alegătorilor un bilanț cu ceea ce am făcut. Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit în această zonă: școli, drumuri. Nu mă interesează ceilalți contracandidați, nici nu știu cine sunt. Mă interesează ce fac eu”, a declarat Gabriel Vlase.

Petrică Mihăilă face o campanie electorală prin audiențe

Petrică Mihăilă are 49 de ani și este inginer electronist. Este la al treilea mandat de consilier județean și candidează pentru prima oară la Parlament. “Voi câștiga alegerile din Colegiul 10. Strategia mea este pe cât de simplă, pe atât de grea. M-am implicat în problemele oamenilor din acest colegiu și am încercat să fac auzite o parte dintre probleme în Consiliul Județean. Este cazul drumului județean 252 C Tătărăști – Corbasca – Pâncești. Facem o politică din casă în casă, de la om la om, de genul audiențelor”, a declarat Petrică Mihăilă.

Laurențiu Pogar, candidatul UDMR, are proiecte

Laurențiu Pogar, din Găiceana, are 28 de ani. Este președintele UDMR Bacău și președintele Asociației Maghiarilor Ceangăi din Moldova. “Candidez pentru că am o serie de proiecte culturale, sociale și îmi propun să găsim cât mai multe locuri de muncă, pe cât posibil”, spune Pogar.

Cezar Izvoranu vrea cabinete medicale la două – trei sate

Candidiatul PER este Cezar Izvoranu. Are 28 de ani și este medic dentist. “Fac politică de aproape un an. M-am regăsit în ideile PER-ului, pentru că eu sunt o fire eco. Nu îmi subestimez contracandidații, dar eu sunt o alternativă. Principalele mele puncte forte din program sunt realizarea unor cabinete zonale, la două – trei sate, care să furnizeze servicii de medicină de familie, generală și stomatologică. Așa și tinerii medici vor avea un loc de muncă și nu vor mai fi nevoiți să plece în Occident. Un alt punct, ținând cont de specificul zonei, una rurală, este susținerea agriculturii ecologice”, a spus Cezar Izvoranu.

Candidatul PP-DD merge pe mâna lui Dan Diaconescu

Ioan Dascălu, candidatul PP-DD, este consilier județean, are 65 de ani și stă în Comănești. Este inginer minier, dar a plecat de jos, de la vagonetar. Acum este pensionar, dar lucrează la o firmă ca director. “Colegiul este pe o zonă rurală, așa că trebuie să țin cont de specificul lui. Nu promit marea cu sarea, ce nu pot realiza, doar că dacă voi ajunge în Parlament am să votez legi în favoarea celor mulți și nevoiași. Platforma mea este similară cu a președintelui Dan Diaconescu”, a declarat Dascălu.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.