spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

DE CE NU POATE FI ATACAT MARIUS ARCÃLEANU?

- Advertisement -

Mai este putin si începe campania electoralã pentru alegerile parlamentare, iar candidatii la un fotoliu de parlamentar se pregãtesc deja cu ce stiu ei mai bine pentru marea bãtãlie. Desi scopul e acelasi pentru toti, motivele diferã. Unii, versati, cum e si cazul lui Victor Cristea, luptã pentru comoditatea pe care i-o asigurã acest fotoliu, oferindu-i conditiile necesare unei pensionãri linistite, pe când altii, cu ceva mai putinã experientã, dar de calitate, au energia, forta si dorinta de a lupta pentru un viitor mai bun nu doar pentru ei, ci pentru întreaga comunitate din care provin. Un tânãr politician care face parte din cea de-a doua categorie este Marius Arcãleanu, un consilier local, venit din mediul de afaceri, care s-a arãtat interesat de problemele vasluienilor încã de la primul sãu mandat de consilier local, din 2008, apoi din functia de director al Casei Judetene de Pensii si nu în ultimul rând din postura de candidat la Primãria Municipiului Vaslui.

Un vasluian pentru vasluieni

Vasluian de origine, Marius Arcãleanu a intrat în politicã încã din perioada studentiei, cu dorinta de a face parte din generatia celor care vor produce schimbarea în bine, prin propria muncã, alegând calea corectã si dreaptã. Asa cum singur a afirmat, alegând calea dreaptã, rezultatele vin mai greu, dar prin perseverentã, seriozitate si disciplinã, abilitãti pe care le-a deprins în urma activitãtii din mediul privat, roadele nu vor întârzia sã aparã. „Pentru a fi un politician bun, apreciat, calitate din ce în ce mai rarã la noi din pãcate, este foarte important sã nu uitãm de unde am plecat, pentru cine am plecat si ce am promis când am plecat! Dar acest lucru este valabil doar pentru cei care au fost ancorati în viata realã, care au muncit sã ajungã undeva! Cei care au mostenit functii de conducere si toatã viata lor au stat într-un fotoliu comod, nu au cum sã cunoascã problemele reale ale cetãtenilor si mai rãu, se pare cã nici nu-i intereseazã!”, declarã Marius Arcãleanu.

Acesta se declarã capabil sã contribuie la rezolvarea problemelor pe care le au vasluienii. Pe multe le cunoaste deja din propria experientã, din cea a prietenilor si a familiei, iar pe celelalte le-a aflat prin prisma activitãtii de consilier local si de director la Casa Judeteanã de Pensii Vaslui. Acesta si-a fãcut simtitã prezenta la Casa Judeteana de Pensii, fiind cel care, desi nu îi stãtea în atributii, a militat si a reusit sã obtinã recuperarea drepturilor pentru cei care au lucrat în conditii grele de muncã si care nu puteau beneficia de pe urma acestui drept, din cauza faptului cã nu gãseau arhiva de personal a societãtii la care lucrau. Dacã se va tine de promisiune, nu stim încã. Dar, ce stim sigur este cã Marius Arcãleanu candideazã din partea ARD la Camera Deputatilor, în Colegiul 1, care cuprinde municipiul Vaslui, avându-l contracandidat pe Victor Cristea si cã este un politician tânãr, dar matur în gândire, serios, care nu are nimic de ascuns, care poate si stie sã lupte pentru interesele vasluienilor în Parlamentul României.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.