spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Omul de afaceri Constantin Bădescu a fost încarcerat în arestul IPJ Mehedinţi

- Advertisement -

Omul de afaceri Constantin Bădescu, implicat alături de alte patru persoane în dosarul de evaziune fiscală de 12 milioane de euro, s-a predat, sâmbătă seara, poliţiştilor de la Inspectoratul Poliţiei Judeţului (IPJ) Mehedinţi, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Nicolae Lohon.

Potrivit sursei citate, Constantin Bădescu fusese dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră imediat după ce o instanţă a Tribunalului Mehedinţi a emis pe numele său, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, după ce se expirase mandatul de reţinere de 24 de ore.

‘Cel în cauză a fost căutat în cursul zilei de sâmbătă de către poliţişti atât la domiciliul său din Drobeta Turnu Severin, cât şi la sediile propriilor firme, dar fără rezultat. Din această cauză a fost dat în urmărire la nivel naţional şi în consemn la frontieră’, a precizat Lohon.

El a adăugat că Bădescu s-a prezentat însoţit de un avocat la sediul IPJ Mehedinţi şi a fost introdus în arest, iar ceilalţi patru implicaţi în dosar Mihai Florin, zis Murgu, fiii acestuia – Mihai Stelian şi Mihai Niţă -, şi un apropiat al acestora, toţi cu domiciliul în oraşul Strehaia, continuă să se sustragă executării mandatelor de arestare preventivă.

Apărătorii persoanelor care au primit mandate de arestare au declarat recurs împotriva sentinţei pronunţate de instanţă, procesul urmând a se judeca în cursul săptămânii viitoare la Curtea de Apel Craiova.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.